El Lleida busca substitut per a Joan Carles Oliva

MERCAT SEGONA B – El club blau no allarga la seva vinculació amb l’actual tècnic i té avançades les negociacions per a portar el seu substitut. La propera setmana hi podria haver ‘fumata blanca’ al Camp d’Esports

JORDI MESTRES @jordimestres7

L’etapa de Joan Carles Oliva a Lleida ha durat quatre mesos, una etapa de 120 dies que ha estat marcada per les dificultats esportives. El tècnic lleidatà va heretar un equip en dinàmica irregular, però que ocupava promoció d’ascens. Oliva no va ser capaç de fer funcionar un equip que ha acabat la temporada abans del previst. La segona volta del Lleida va ser nefasta, amb números d’equip de descens. En cap moment va reaccionar i la decisió del club estava cantada. Ara, el Lleida treballa en la contractació d’un nou entrenador.

Segons informava Dani Badia (Catalunya Ràdio) anunciava que el club blau té molt avançades les negociacions amb el que serà el seu nou tècnic. De fet, el Lleida espera poder presentar-lo la propera setmana. Sembla que no serà Manolo González, una opció que s’ha refredat en els últims dies i sembla descartada.

El nou tècnic té una missió difícil. No és cap altra que fer el que no s’ha aconseguit els últims 3 anys al Camp d’Esports. Portar el Lleida a una promoció d’ascens a Segona que no trepitja des de fa massa temps. Els penals de Sevilla van ser l’última oportunitat fins ara. Sembla que aquest estiu començarà una nova etapa a la terra ferma. Això segur.

Consulteu aquí la taula del mercat català de Segona B