El futbol català està de dol per Salvador Bayona

Aquest divendres ens ha deixat Salvador Bayona, exdirectiu de Terrassa, Espanyol i de la Federació Catalana així com entrenador, entre altres, del San Cristóbal. Home de categoria, descansi en pau

Salvador Bayona, tota la vida dedicada al futbol català // FOTO: Terrassa FC
Salvador Bayona, tota la vida dedicada al futbol català // FOTO: Terrassa FC

Desgraciadament no existeix dia sense dolor i el futbol català està de dol per Salvador Bayona. La mort de l’exdirectiu del Terrassa, Espanyol i Federació Catalana, així com entrenador del San Cristóbal, deixa un buit important.

Aquest divendres, als 68 anys, ens deixava per a jugar un altre ‘gran partit’ lluny de tots nosaltres. Descansi en pau.

SALVADOR BAYONA, EPD

Salvador, fill de l’expresident Miquel Bayona, va realitzar, com escrivia avui el company Josep Cadalso (Diari de Terrassa), diferents treballs a l’àrea esportiva del club egarenc on va estar com a delegat i directiu.

Clar que també la seva biografia mereix destacar per la seva dedicació a diversos equips del RCD Espanyol com a delegat i a les diferents seleccions de la Federació Catalana de futbol.

No sols va treballar al futbol sinó que també va ser una destacada figura en el món del futbol sala i, més concretament, al capdavant del Centre Social Catòlic. Al CSC, i així ho destaca també el rotatiu, va ser “un dels promotors de les millors etapes d’un equip que va arribar a jugar a la DH”.