El disbarat segueix a la 3a Catalana

No se’n va jugar la competició d’oficial de Segona Catalana perquè trencava el Pla de competició, però el disbarat segueix a la 3a Catalana, futbol d’una altra Federació. Fins a l’11 de juliol hi ha permís per a fer caixa

El Singuerlín no oblidarà mai aquest passat dissabte 3 de juliol amb el seu ascens a 2a Catalana // FOTO. Singuerlín CF

El Singuerlín no oblidarà mai aquest passat dissabte 3 de juliol amb el seu ascens a 2a Catalana // FOTO. Singuerlín CF

@ManuelSeguraM

Encara fa mal el NO a la recuperació de la Lliga a Segona Catalana perquè no s’ajustava el calendari al Pla de competició, però el disbarat segueix a la 3a Catalana. Amenaces, per davant, per a qui no compleixi amb algun partit pendent, per aquesta raó hi haurà competició fins a l’11 d’aquest mes de juliol.

Ni tan sols argumentar per part d’algun equip que ja no tenen jugadors, que la COVID és una amenaça fins i tot real ha servit. És el cas de l’Escola Garrotxa-Sant Privat d’en Bas (grup XVIII) o el de l’Ibèria-At Sant Just, previst per al dijous 8.

La intransigència federativa ha estat espectacular. Repassin la nota des del carrer Sicília amb inici de competició 21-22 per al 12 de juliol del 2021.

La comunicació per als clubs interessats és un missatge ‘ple’ de contingut: “Sentim comunicar-vós que el partit s’ha de jugar. La no presentació pot comportar l’exclusió de la competició (art. 294b del RG)”.

Carta 'misteriosa' per a desxifrar de la FCF a alguns clubs de 3 Catalana

Carta ‘misteriosa’ per a desxifrar de la FCF a alguns clubs de 3 Catalana

3a CATALANA FINS A l’11 DE JUNY

Clubs com el Singuerlín no oblidarà mai el calorós juny d’aquest 2021, ja que un partit ajornat, i disputat el dissabte 3, ha acabat amb un merescut ascens a Segona Catalana.

Però no tot és alegria. Segons s’observa a la web de la FCF hi havia un total de 7 partits pendent en els 18 grups. Disputat Singuerlín i suspès l‘Arboç-San Salvador (grup I) amb 3-0 (minut 33′), aquest diumenge s’ha jugat l’Escola Garrotxa-Sant Privat d’en Bas (grup 18) (1-3).

ESCOLA GARROTXA-SANT PRIVAT D’EN BAS

El secretari de l’Escola, Andreu Romero, va ser sincer amb Futbolcatalunya. “La Federació de Girona ens obliga a jugar encara que és absurd. Tenim 3 casos de COVID, alguns jugadors s’han marxat i anirem amb 11 justos. No sé bé com funciona tot això”, va afirmar.

Més o menys el mateix missatge que el president del Sant Privat, Quim Martí, ja que “és per força que s’ha de jugar. A nosaltres ens ho va dir l’Escola i així ho farem”. Avui, finalment, han jugat (1-3).