Dimecres de pluja… d’altes i baixes a Tercera

Si no fos perquè som a la tardor, aquesta tarda podria haver passat per una de les moltes d’estiu al mercat de Tercera Divisió. Cinc dels vint clubs de la categoria han registrat novetats a les darreres hores. Repassem-les

Jordi Cano ja posa amb la seva nova samarreta de la UE Castelldefels // FOTO: UE Castelldefels
Jordi Cano ja posa amb la seva nova samarreta de la UE Castelldefels // FOTO: UE Castelldefels

Meteorològicament, la tarda d’aquest dimecres ha estat convulsa per un temporal amb pluges i calamarsades. Esportivament, la pluja ha estat de canvis a algunes plantilles del grup cinquè de Tercera Divisió. Castelldefels, Cerdanyola, Europa, Júpiter i La Jonquera han estat els clubs protagonistes d’una tarda intensa al mercat de Tercera.

Els primers moviments que s’han fet oficials han estat a la Vila de Gràcia. Des de les oficines de l’Europa s’anunciava la incorporació del migcampista Gueri Tejedor, qui fa uns dies havia oficialitzat la seva marxa del Cerdanyola de Toni Carrillo. El jugador s’ha entrenat per primer cop a les ordres de Joan Esteva i qui no ho ha fet ha estat el davanter Jordi Cano, qui marxa de la plantilla escapulada per recalar al Castelldefels de Miki Carrillo. Un secret a veus als darrers dies que aquest dimecres ha cobrat oficialitat.

A La Verneda també s’ha registrat avui un adéu. Ha estat el del migcampista Marcos López, qui havia arribat al Júpiter aquest estiu, provinent de l’Inter Leipzig. Tot i haver jugat 10 dels 15 partits de Lliga de l’equip grisgrana, el cert és que només va ser titular en dos d’ells i únicament ha estat 289 minuts al camp. Marcos haurà de buscar més minuts en un altre equip.

Finalment, a La Jonquera també ha estat dia d’entrades i de sortides. Sorprenia la marxa de Joan Coromines ‘Coro’, el màxim golejador actual de l’equip fronterer, amb tres dianes. I sorprenia pel fet que, juntament amb Botxi, Murga, Molina, Brice i Fran, havia actuat en tots els partits de Lliga de l’equip que entrena Àxel Vizuete.  Amb aquestes dades, és possible que a les pròximes hores es conegui el seu destí.

Al seu lloc arriba un futbolista que aquesta temporada ja haurà vestit tres samarretes diferents. Va començar al Sabadell B, on va jugar 8 dels 10 primers partits del campionat i va marcar un gol. A la jornada 11 es va incorporar al Cerdanyola, on només ha jugat a un dels cinc partits possibles (i només 14 minuts). I ara, Juan Pablo ‘Juanpi’ Sepúlveda provarà sort a La Jonquera.

Una jornada de dimecres intensa que va tenir un ‘aperitiu’ dimarts, ja que va ser quan es va fer oficial que David Bauli, després de deixar el Júpiter, s’incorporava al Castelldefels. També es va produir un relleu a la porteria del Cerdanyola, ja que l’equip de Fontetes veia com Oliver Sánchez marxava al Manresa i donava la benvinguda a Dani del Río, qui arribava des del líder del grup 2 de Primera Catalana, el San Cristóbal.