David Pirri: “Em va motivar la història d’aquest club”

David ‘Pirri’ Almazán va afirmar aquest dilluns que “em va motivar la història que té aquest club” per a signar per la UE Sant Andreu i el nou tècnic arriba amb la ferma intenció de ser una de les grans opcions de la categoria

David 'Pirri' Almazán, entrenador, i Manuel Camino, president, ja caminen junts pel Narcis Sala // FOTO: UE Sant Andreu
David ‘Pirri’ Almazán, entrenador, i Manuel Camino, president, ja caminen junts pel Narcis Sala // FOTO: UE Sant Andreu

El nou entrenador de la UE Sant Andreu, David ‘Pirri’ Almazán ja exerceix quatre dies després d’haver estat anunciat oficialment per part del club. Renovades il·lusions, ambicions lògiques i màxim respecte a la història quadribarrada guien a aquest tècnic de retorn al futbolcat.

“Em va motivar el projecte, l’afició, he vist aquí molts partits de futbol i s’han viscut moments molt bonics. Em va motivar la història que té aquest club i espero que gaudiu”, va afirmar a la roda de premsa de presentació.

DAVID PIRRI, QUADRIBARRAT

El sabadellenc David Pirri, que com a futbolista es va formar al futbol formatiu del FC Barcelona per a tancar la seva història esportiva en el club arlequinat la temporada 2007-2008, té 47 anys i aterra en el seu tercer equip, a Catalunya, com a tècnic.

Primer es va estrenar al futbol base del CE Sabadell i primer equip (2009-2010), va passar per Terrassa (2014-2016) i es va decidir a traspassar fronteres per a triomfar al capdavant del Xangai Greenland Shenhua. Allí va aconseguir dos campionats de la Xina i una Champions asiàtica encara que ha hagut de tornar per les conseqüències de la pandèmia.

David Pirri torna a Catalunya després d'una estada reeixida a la Xina // FOTO: Captura BTV

David Pirri torna a Catalunya després d’una estada reeixida a la Xina // FOTO: Captura BTV

IDENTIFICACIÓ AMB L’EQUIP

El màxim responsable tècnic del primer equip va ser rotund quan va declarar que “l’objectiu és estar a dalt, entre els millors, i aconseguir l’ascens”.

I això s’aconsegueix “amb identitat pròpia, sent protagonista, assumint el pes del partit i creant ocasions de gol”. En poques paraules: “ha de ser un equip sòlid i que concedeixi poques ocasions al rival”.

La UE Sant Andreu sortirà per totes des del primer minut encara que “tot té un procés. El primer partit de lliga hem de sortir a competir i guanyar. Cal que remem tots. S’ha de veure una identitat de l’equip”.

SET ALTES, CATORZE BAIXES

La realitat és que aquest Sant Andreu 2021-2022, compta ja amb un total de 7 altes per 14 baixes. Noms propis destacats en un sentit i en un altre han de formar un grup potent per a poder lluitar per aquesta primera plaça que dóna la possibilitat de l’ascens directe