David Busto ‘Pipa’ marca sempre jornada a jornada

Ni un ni dos ni tres ni quatre sinó que David Busto ha complert en els 5 partits de competició amb el Malgrat CD en la Segona Catalana. I ho ha fet en totes les jornades i en 7 ocasions en la porteria contrària

David Busto Miño 'Pipa' suma 7 gols repartits en les 5 jornades de competició // FOTO: Malgrat CD
David Busto Miño ‘Pipa’ suma 7 gols repartits en les 5 jornades de competició // FOTO: Malgrat CD

Cal estar molt preparat i tenir olfacte de gol per a portar anotats 7 gols en els 5 partits de competició de Segona Catalana. Aquest és David Busto Miño ‘Pipa’, el jugador maresmenc del Malgrat CD, segon màxim realitzador dels 6 grups d’aquesta temporada 2022-2023 després de Carles Keder Sahraqui (Ampolla, 8). No obstant això, comparteix honors (7 gols) amb Ander Werckmeister (Parc,), Oriol Boada (At Vilafranca), Joel Paredes (Gavà) i Gilbert Reig (Artega Segre)

La trajectòria de Busto és impressionant fins a sobrepassar és mitja dotzena de gols en les cinc jornades. Va començar amb 2 en la primera (Cassà) i va ficar el primer del curs a la seva casa enfront del Cal Aguido.

DAVID BUSTO ‘PIPA’, GOLS I GOLS

El Municipal Germans Sabat va poder veure en el tercer acte com els seus dos gols servien per a remuntar un 2-1 a favor dels locals; 13 minuts van ser suficients (76′ i 89′). En la quarta jornada va descansar el conjunt dirigit per Pedro Moreno.

Va tornar a la Lliga el cap de setmana d’aquest 15 d’octubre i va tornar a anotar enfront del Tossa de Mar; encara que aquest gol de l’honor va servir per a res, però sí el següent partit contra el Calonge perquè aquesta diana (37′) va valer tres punts d’or. Tres victòries, un empat i una derrota és el balanç, ara com ara.

En resum: Quarta posició, amb 10 punts en la classificació del subgrup 1B igual que Tordera, Tossa, Calonge i Cal Aguido i a 3 punts del líder Quart.