Samuel Zapico, important baixa per a Ballabriga

Samuel Zapico serà baixa els pròxims dies sota la porteria del San Cristóbal. Així ho ha comunicat el club parroquià aquest dijous després de passar pel quiròfan afectat d’una fractura a l’escafoides

El porter sabadellenc del San Cristóbal Carlos Zapico no perd el somriure malgrat passar pel quiròfan // FOTO: Terrassa FC
El porter sabadellenc del San Cristóbal Samuel Zapico no perd el somriure malgrat passar pel quiròfan // FOTO: Terrassa FC

Unes molèsties a l’escafoides de la seva mà esquerra impediran al parroquial Samuel Zapico seguir sota la porteria del CP San Cristóbal. De fet, el sabadellenc ja va passar pel quiròfan dies enrere amb la finalitat d’aprofitar els dies festius de Nadal.

Zapico, que ha disputat la totalitat de partits (9) en l’equip dirigit per Oliver Ballabriga, és una de les porteries menys batudes (7) del subgrup A. Igualat amb Toni Casamayor (Vilafranca), amb 1 més que Marc Vito (Manresa), 2 més que Sergio Fernández (Europa) i 3 més que el ‘Zamora’, José Ortega (4), és una de les peces claus del seu equip.

Als seus 24 anys, Carlos arriba al ‘SanCris’ procedent del Terrassa on no va poder fer molta feina en competir amb un ‘intocable’ anomenat José Ortega. Tres temporades com a egarenc van ser suficients per a fer el salt i buscar nous horitzons.

AIXÍ ESTÀ EL MERCAT DE TERCERA

Poc moviment ha registrat el MERCAT de Tercera durant aquesta ‘finestra’ de desembre 2020-gener 2021. Com a entrenador va caure Xavi Molist al Terrassa el dia dels Innocents i va entrar Juanjo García i com a futbolistes només s’emporten registrats 6 moviments.

L’últim ha estat el d’Eric Pimentel. El golejador gironí de Santa Llogaia d’Àlguema deixa el Peralada, després de temporada i mitja, per a reforçar el Banyoles de Pitu Batlle. Pime ve d’estar present en els 9 partits de Lliga encara que només va gaudir d’una titularitat i cap gol anotat.

També s’ha sabut durant el dia d’avui l’adéu de Jaume Batista al Manresa de Ferran Costa. El migcampista vilafranquí ni s’ha arribat a estrenar a El Congost.

A la UE Sants ha sortit Telmo Lertxundi i va entrar a la llista de Tito Lossio el davanter Stephano Bejarano procedent del Santboià.

Dies enrere es van conèixer les altes de Lucas Antonelli amb la FE Grama i Aleix Lage amb la Montañesa.