Xevi Molist no és ‘innocent’ per al Terrassa

Xevi Molist ha estat destituït com a tècnic del Terrassa després de dirigir 41 partits. Sense oferir cap explicació, l’entitat egarenca substitueix al gironí per Joanjo García. És el tercer entrenador cessat

El gironí Xavi Molist. ja extècnic Terrassa després de la decisió del Consell d'administració // FOTO: @Mark_SplashFoto
El gironí Xavi Molist ja extècnic Terrassa després de la decisió del Consell d’administració // FOTO: @Mark_SplashFoto

Ni hi ha innocentada ni error: surt Xevi Molist, entra Joanjo García i el Terrassa 2021 tancarà aquest 2020 amb entrenador nou. Sense una raó oficial que se sàpiga per part del club, al gironí se li agraeix el treball realitzat “en 41 partits: 37 de Lliga, dos de ‘play-off’ d’ascens a Segona Divisió B, un de Copa del Rei i un de Copa Catalunya. El balanç total de resultats que ha registrat en partits oficials és de 22 victòries, 11 empats i 8 derrotis, 69 gols a favor i 30 en contra”.

El Terrassa, que figura en la tercera plaça del subgrup A amb 1 punt menys que el Vilafranca i 4 menys que el líder Europa, és el tercer club que destitueix al màxim responsable de la banqueta. Primer ho va fer la Montañesa amb José Alcaraz/Carlos Sánchez per Dani Andreu i després Dani Vidal per Albert Company.

ELS GRECS PESEN

Molist, que va quedar molt ‘tocat’ després de l’últim 1-0 rebut a Nou Barris enfront de la Montañesa, va superar aquest parèntesi nadalenc encara que la decisió ja estava presa. L’entitat, que presideix Jordi Cuesta i la societat de la qual està compartida amb el milionari grec Konstantinos Tsakiris, ha hagut de cedir.

El capital estranger vol resultats abans que s’acabi la temporada i mantenen que el relleu de Molist és molt necessari. Poc pot decidir Cuesta encara que el seu desig hagués estat un altre diferent.

Joanjo García ja ha treballat aquest dimarts com a responsable del primer equip egarenc // FOTO: Terrassa FC
Joanjo García ja ha treballat aquest dimarts com a responsable del primer equip egarenc // FOTO: Terrassa FC

JOANJO GARCÍA, SUSTITUT

I a Molist destituït, aterra Joanjo   García. Responsable del futbol formatiu del Badalona, ex tècnic de l’equip escapulat en la temporada 2018-2019 després de Calderé, assumeix la direcció tècnica d’un Terrassa que va començar com la màxima aposta al campionat.

Joanjo García va demostrar la seva gran capacitat al capdavant del Júpiter durant 9 anys, Pubilla Casas i futbol base de Gramenet i Damm. s