Càmera, acció i futbol amb Òscar Sierra

Óscar Sierra és el viu exemple del futbolista amateur, la imatge de l’esportista que ha de combinar una professió amb el futbol i, si s’escau, la d’actor amb la seva altra passió als seus 40 anys

Un actor estel·lar, Oscar Sierra, protagonista del futbolcat // FOTO: O.S.

Un actor estel·lar, Oscar Sierra, protagonista del futbolcat // FOTO: O.S.

@JordiMestres_

Óscar Sierra no s’atura mai i això que va complir 40 anys aquest setembre passat. Ho diem amb admiració, ja que aquest egarenc ha sabut treballar-se un passat, un present i un futur amb la il·lusió per bandera.

El seu full de serveis és impressionant i val la pena que la repassin. Òscar, que va ser un dels dos convidats al costat del seu company Juan Pablo Amantini al ‘Live d’Instagram de Futbolcatalunya’ aquest passat dilluns, no s’atura mai.

ÒSCAR SIERRA, ALS ’40 PRINCIPALS’

“Les lesions m’estan respectant, físicament estic bé, i, si em continuen respectant, continuaré jugant”, afirma el capità d’un San Cristóbal ferm en aquesta Tercera RFEF. Sierra admet que “estem fent un any molt bo si bé encara queda tota la segona volta. La veritat és que el que portem fins ara no ens ho pot llevar ningú, surti qui surti ho fa molt bé i ens fa estar molt contents”.

El capità del San Cristòbal combina dues facetes (futbolista i actor) i fins i tot dirigeix l'escola del San Lorenzo // FOTO: O.S

El capità del San Cristòbal combina dues facetes (futbolista i actor) i fins i tot dirigeix l’escola del San Lorenzo // FOTO: O.S.

Classificats a la cinquena posició sap que “a casa nostra som molt fortes i molt exigents (14 punts sumats sobre 24 disputats). Els entrenaments són a 200 % i el míster Oliver Ballabriga ens exigeix molt i ens porta físicament com a ‘motos’. Aquesta és la clau dels parroquians.

CÀMERA, ACCIÓ…!

D’altra banda està la seva carrera com a actor tant per a actes publicitaris com per a qualsevol pel·lícula que se li ofereixi. Prefereix no enunciar artistes famosos amb els qui ha compartit escenari encara que el record de “Diana Ugarte, encantadora”, el destaca.

Això li serveix per a treure’s uns diners –”no em puc queixar, traiem un bon extra”, ja que també és el responsable tècnic del modest San Lorenzo. Tot el futbol base passa per les seves mans. Per si de cas, “estic apuntat en diverses agències, tenen el meu book i, si encaixo, em criden”.

Els parroquians d'Oliver Ballabriga estan quallant una gran temporada /FOTO: CP San Cristóbal
Els parroquians d’Oliver Ballabriga estan quallant una gran temporada /FOTO: CP San Cristóbal

ARRIBA L’HOSPI

Finalment, aquest pròxim diumenge arriba a Ca N’Anglada un vell ‘conegut’, el CE L’Hospitalet, on el defensa terrasenc va passar una temporada. “Per a mi és més que una final si bé queda molt encara per a aquest final de temporada; és un dels grans favorits per a l’ascens, amb un gran entrenador com Cristian, però hem de guanyar nosaltres”.