Badalona i FE Grama, a Divisió d’Honor


Badalona i FE Grama van complir amb la seva missió i ja són nous equips de la Divisió d’Honor juvenil per a la temporada 2022-2023 perquè van saber imposar-se a la Fundació B. Reus i Cornellà, respectivament

Tres anys després torna el Badalona a la DHJ mentre la FE Grama s'estrenarà // FOTOS: FE Grama/CF Badalona

Tres anys després torna el Badalona a la DHJ mentre la FE Grama s’estrenarà // FOTOS: FE Grama/CF Badalona

Santi Alvarez i Manu Peláez han aconseguit aquest dissabte que Badalona i FE Grama ja siguin nous equips per a la Divisió d’Honor (temporada 2022-2023) perquè van complir amb la seva obligació de guanyar en aquesta última jornada. Últim capítol de la Lliga Nacional juvenil, amb l’FC Barcelona com a campió i amb escapulats i colomencs com a brillants equips ‘ascensors’.

Comentàvem dimarts passat 24 que els dos equips tenien al seu abast l’ascens i no han deixat escapar l’ocasió amb triomfs davant el FB Reus (5-1) i Cornellà, respectivament (0-2). El Gimnàstic Manresa, tercer equip interessat, va superar l’Olot (2-0) encara que es queda a les portes.

https://twitter.com/CF_Badalona/status/1530621728774299649?s=20&t=lqYv093Z1G7RjVGyebkJ1Q

BADALONA I FE GRAMA, DHJ

A Badalona no va haver-hi temps ni per a pensar en res que no fos alegria local perquè Elhadji (14′) va avançar als seus amb un gol de classe. Abans del descans,  van tornar a batre la porteria visitant gràcies a l’encert de Sergio Romero (25′) i Marc Velasco (40′).

Aquest 3-0 no va servir perquè els locals deixessin de presentar-se davant el porter Jordi Roca i va prosseguir el festival. Marc Anglés (55′) i Alex Salcedo (57′) van enfonsar a la FB Reus que va aconseguir el gol de l’honor de penal (Sergi Folch 74′).

HISTÒRIA COLOMENCA

Mentrestant, la FE Grama es va presentar a Cornellà amb l’obligació de guanyar i ho va fer encara que li va costar assolir-ho en una segona part letal. Pau Mata va iniciar la victòria (46′) i Bafode Cissé va definir el 2-0 (89′). L’alegria va ser absoluta, per descomptat, i per primera vega a la seva història jugarà a l’èlit.

Recordem que Mataró, Base Reus, Sants, Olot, Costa Brava, Manresa i Manlleu ja són equips de Preferent.