Badalona i FE Grama toquen l’ascens

Aquest pròxim cap de setmana pot ser definitiu per a Badalona i FE Grama de cara a l’ascens a Divisió d’Honor juvenil si superen el seu últim partit de Lliga, ja que també estarà atent a qualsevol relliscada el Gimnàstic Manresa

Excel·lent temporada del conjunt badaloní dirigit per Santi Alvarez que pot portar-li a la DHJ // FOTO: CF Badalona
Excel·lent temporada del conjunt badaloní dirigit per Santi Alvarez que pot portar-li a la DHJ // FOTO: CF Badalona

@ManuelSeguraM

Final atapeïdíssim de LNJ per la zona davantera, ja que, confirmat el campió FC Barcelona, només queda definir els qui seran els dos equips que pujaran a DH i Badalona (58) i FE Grama (57) tenen avantatge. Atent estarà el Gimnàstic Manresa (56) d’Oscar Segura.

Interessant Lliga 2021-2022 en la Lliga Nacional amb 7 equips descendits (7), una autèntica barbaritat. Mataró, Base Reus, Sants, Olot, Costa Brava, Manresa i Manlleu ja són equips de Preferent; mentrestant, d’altra banda, són nous equips de LNJ per al curs 2022-2023 Unificació Bellvitge, Sant Andreu, Cerdanyola i Lleida Esportiu després d’una caòtica planificació federativa. La pandèmia ja no val com a excusa, ara tot és pèssima gestió perquè seran 16 participants el pròxim exercici.

Quatre que baixen de la DHJ s’uniran a 4 que pugen de Preferent juvenil fins a formar el grup de 16 per a la 2022-2023. La realitat és que en aquesta ocasió equips amb 40 punts perden la categoria de màxima rellevància juvenil o el cas de l’EF Mataró, amb 38, de Lliga Nacional.

SANTI ALVAREZ (BADALONA) HO VEU AIXÍ

“Ha estat una Lliga molt igualada i amb equips de nivell similar i màxima exigència per a tots. La LNJ sempre és competitiva, hi ha generacions millors o pitjors, però s’acosta molt al futbol que es trobaran els nois en 2RFEF o 3RFEF”, comenta Alvarez. Es juguen tornar a l’elit juvenil i “només depenem de nosaltres mateixos” en aquest partit final davant un Base Reus ja descendit.

La FE Grama, per part seva, haurà de jugar a Cornellà, amb horari unificat (18 h., diumenge) i amb 57 punts en el caseller dels de Manu Peláez. També els colomencs depenen de si mateixos.

Gran alegria de la FE Grama enfront del FC Barcelona aquesta passada setmana i l'ascens molt a prop // FOTO. FE Grama

Gran alegria de la FE Grama enfront del FC Barcelona aquesta passada setmana i l’ascens molt a prop // FOTO. FE Grama

Amb diversos ascensos en categories inferiors, Santi Alvarez, que compleix el seu quart exercici en el juvenil, està a l’espera de decisions per a saber el seu futur. No obstant això, el seu esplèndid treball donarà els seus fruits sigui a Badalona o en qualsevol altre destí.