Mikel Azparren sempre serà quadribarrat

Entranyable roda de premsa de comiat de Mikel Azparren, Xavi Jiménez i del president Manuel Camino a la UE Sant Andreu. Punt final a una relació intensa i afectuosa que ha mantingut més de 4 anys al tècnic navarrès al capdavant del primer equip

Xavi Jiménez, Mikel Azparren i Manuel Camino, protagonistes aquest divendres al Narcís Sala // FOTO: UE Sant Andre
Xavi Jiménez, Mikel Azparren i Manuel Camino, protagonistes aquest divendres al Narcís Sala // FOTO: UE Sant Andreu

Amb 176 partits dirigits des de la banqueta del Narcís Sala, el ja extècnic de la UE Sant Andreu, Mikel Azparren, s’ha acomiadat aquest matí d’una entitat amb la qual ha mantingut més de 4 temporades de relació com a tècnic, sense oblidar els anys de jugador i també d’ajudant de tècnics com Joan Esteva o Manolo Márquez.

Una Copa Catalunya, 2 play off d’ascens disputats per a la Segona B i una eliminatòria històrica enfront de l’Atlètic de Madrid és el balanç final per a Azparren i el seu cos tècnic, després del seu adéu.

Significatives paraules, també, del seu segon Xavi Jiménez qui també deia adéu després de deu anys en el club. Al costat dels dos entrenadors, el president Manuel Camino

Reproduïm les frases més interessants dels tres protagonistes:

MIKEL AZPARREN

“És la roda de premsa més difícil. El Sant Andreu serà sempre casa meva”.

“M’emporto del Sant Andreu estima, valors… estic molt agraït. M’he implicat amb causes socials amb el club. Em sento molt integrat i implicat, feliç d’haver estat aquí”.

Mikel Azparren, ex tècnico quadribarrat ha estat durant 176 partits al capdavant del primer equip // FOTO: BTV
Mikel Azparren, ex tècnico quadribarrat ha estat durant 176 partits al capdavant del primer equip // FOTO: BTV

“Agraïments al club i al president per donar-me l’oportunitat quan no era fàcil i no tenia experiència. A tots els directius per haver intentat ajudar sempre”.

“Xavi Orts, Mario Iniesta… sempre m’he sentit molt estimat i escoltat. I també recordo Alex Redondo, Toni Rodríguez…David Mordillo, tot el futbol base, treballadors del club, el doctor Solsona…”

M’EMPORTO DEL SANT ANDREU ESTIMA, VALORS”

“De l’afició em quedo amb tot. Els Desperdicis, com a pulmó descontrolat que arrasen per on passen. Vull que club i afició vagin de la mà. Animo tothom a fer un esforç per aconseguir l’ascens, és el que tots volem”.

“Sense aquesta jugadors i aquest cos tècnic seria impossible haver estat aquest temps aquí. La meva vinculació emocional amb el Sant Andreu serà per sempre”.

“Xavi a l’ombra només ha pensat per mi i pel club. A vegades no se sap la importància que té. Poca gent hi ha hagut tant implicada com ell i durant tant temps”.

“També vull anomenar la Laura, la meva companya, per tot. “Em sentia amb forces per continuar, però accepto la decisió del club”.”

“EL SANT ANDREU SERÀ SEMPRE CASA MEVA”

“Em disculpo amb els jugadors amb qui havia compartit vestidor, per si he estat en alguns moments injust amb ells per la barrera que vaig haver de posar”.

“Em quedo amb el que vaig sentir en el primer partit contra el Rubí, com a interí. Dins de tots els bons moments, va ser especial. M’agradaria haver dit el de l’ascens, però no ha pogut ser”.

Manuel Camino, president de la UESA, no ha amagat el seu malestar després de la destitució d'Azparren // FOTO: BTV
Manuel Camino, president de la UESA, no ha amagat el seu malestar després de la destitució d’Azparren // FOTO: BTV

XAVI JIMÉNEZ

“Des del primer dia fins avui ho hem donat tot. Tot. Tot el que hem pogut i sabut. Estic molt tranquil, però m’emocionen les paraules de Mikel.”

“Estic molt agraït a Camino i Piti Belmonte per quan em van dir que vingués com a jugador. Després de nou anys i mig, portaré sempre el Sant Andreu al cor”.

“M’he apassionat molt amb el Sant Andreu i em continua apassionant. Corroboro tots els agraïments que ha fet Mikel. Espero que tots els que som aficionats i socis estigui ara més que mai amb l’equip”.

“Els dies del camp ple, els playoff… em quedo amb totes les coses maques que he viscut aquí. Respecto la decisió que ha pres el club”.”.

“Aquest club t’ensenya els valors socials que s’han de tenir. Cal tirar endavant. Vull acabar recordant en Miquel Jové, és qui més s’estimava aquest club. Ha d’estar sempre amb nosaltres”.

“El millor han estat tots els moments compartits i la gent amb qui he gaudit. El pitjor, haver de marxar sense aconseguir tornar el Sant Andreu a Segona B”.

“El meu millor moment va ser la victòria al camp de l’Europa, perquè ho volíem feia temps per la rivalitat”.

Sergi Pujol podria continuar al capdavant del Sant Andreu aquest pròxim diumenge contra l'Horta // FOTO: UE Sant Andreu
Sergi Pujol podria continuar al capdavant del Sant Andreu aquest pròxim diumenge contra l’Horta // FOTO: UE Sant Andreu

MANUEL CAMINO

“Esperem retrobar-nos la temporada vinent a Segona B”.

“Aquestes decisions no te les pots replantejar. Ho han fet molt bé, però calia fer alguns canvis. És un tàndem perfectament vàlid.”

EL SUBSTITUT D’AZPARREN

Aquest és el millor secret del president Manuel Camino. Les possibilitats són innombrables encara que la realitat econòmica del club parla de pressupost esgotat i ara la liquidació de contracte d’Azparren és el primer problema que ha de solucionar Camino perquè el seu substitut pugui entrar immediatament.

Aquest passat dimecres va dirigir a l’equip Sergi Pujol i sembla que es mantindrà aquest diumenge contra l’Horta.