Adéu a Azparren, benvinguts Hurtado i Sánchez

Será aquest dimarts quan Moisès Hurtado decideixi si accepta la proposta del Sant Andreu per a substituir a Mikel Azparren. A més, arriba com a segon Carlos Sánchez, exMontañesa

Moisés Hurtado va deixar fa pocs dies la banqueta del segon juvenil del RC Espanyol // FOTO: lavozperica
Moisés Hurtado va deixar fa pocs dies la banqueta del segon juvenil del RC Espanyol // FOTO: lavozperica

Dilluns intens per a la UE Sant Andreu. Primer va ser la destitució de Mikel Azparren al capdavant del conjunt quadribarrat mentrestant, a la tarda, Carlos Sánchez va prendre el relleu i finalment Moisès Hurtado va sonar a relleu.

La decisió final, no obstant això, a aquesta ‘moguda’ del Narcís Sala, que arriba després del KO sorprenent a L’Energia enfront de la UE Sants (1-0), es prendrà aquest dimarts.

Sánchez i Hurtado van estar reunits a la tarda al costat del president del club, Manuel Camino, i tot apunta que es tancarà aquest nou acord.

ADÉU A AZPARREN

Emotiu twitt per a acomiadar a l’entrenador navarrès. “El Sant Andreu destitueix Mikel Azparren. Moltes gràcies per la teva feina Mikel i per tots aquests anys, t’has deixat la pell per la quadribarrada”, ha estat el text de comiat.

En total: una Copa Catalunya, 2 play off d’ascens disputats per a la Segona B i una eliminatòria històrica enfront de l’Atlètic de Madrid després de cinc temporades en la banqueta. Amb anterioritat va estar com a jugador durant tres cursos.

“Hem cabrejat a la gent i confio en aquest equip. Assumim l’exigència d’aquest club, ja ho sé, hem de donar per a rebre i l’objectiu ara és guanyar. Ens hem ficat en aquest embolic i ara toca sortir”, va declarar Mikel després del desastre del passat diumenge. No tindrà temps.

Carlos Sánchez surt de Nou Barris per a seguir el seu treball en el Narcís Sala // FOTO: F.C.
Carlos Sánchez surt de Nou Barris per a seguir el seu treball en el Narcís Sala // FOTO: F.C.

HURTADO I SÁNCHEZ

El futur es diu Moisès Hurtado i Carlos Sánchez. Mentre el primer es va acomiadar del segon juvenil de l’Espanyol fa uns dies, el segon deixa la Montañesa on exercia de segon al costat de José Alcaraz.

Encara que ni l’interessat ni el club han volgut manifestar com es concreta aquest ‘fitxatge’, tot sembla indicar que el president del club, Manuel Camino, suma una nova imatge al projecte. Qüestió d’hores,