Avantatge per a L’Hospitalet i Sant Andreu

Dos triomfs per la mínima del CE L’Hospitalet davant el San Cristóbal i de la UE Sant Andreu a Peralada els donen avantatge en el primer partit de la primera eliminatòria per l’ascens

Miquel Ripoll (CELH) i Josu (Sant Andreu), autors de dos gols molts importants aquest diumenge // FOTOS: JGF/L'H i UESA)
Miquel Ripoll (CELH) i Josu (Sant Andreu), autors de dos gols molts importants aquest diumenge // FOTOS: JGF/L’H i UESA)

Dos triomfs per la mínima del CE L’Hospitalet davant el San Cristóbal i de la UE Sant Andreu a Peralada els donen avantatge en el primer partit de la primera eliminatòria per l’ascens

Primer partit de la primera eliminatòria per l’ascens a la Segona RFEF i màxim respecte i igualtat entre els quatre equips participants. Va guanyar l’Hospi per la mínima (1-0, Miquel Ripoll 12′) al San Cristóbal, al matí, mentre que, a la tarda, la UE Sant Andreu va superar al Peralada (0-1, Josu 82′).

En resum: el darrer examen es resoldrà a Ca N’Anglada i al Narcís Sala, respectivament, aquest pròxim diumenge 7 de maig. L’avantatge correspondria, en el cas d’empat, a quadribarrat i parroquians.

PER LA MÍNIMA A L’HOSPITALET

L’Hospitalet van poder succeir més coses, però tot va acabar per la mínima amb un gol de Miquel Ripoll al cap de dotze minuts. Una primera aparició d’Adrià Parra (9′) amb gol anul·lat en fora de joc va donar pas a major control local encara que amb nul·la efectivitat en cap de les dues àrees.

1.750 espectadors presents al Municipal del CE L'Hospitalet // FOTOS: JGF/L'H
1.750 espectadors presents al Municipal del CE L’Hospitalet // FOTOS: JGF/L’H

Només caldria destacar una nova oportunitat del golejador local Ripoll (42′) que va sortir fora per poc mentre els parroquians van saber aguantar.

En el segon període va haver-hi menys història, ja que els dos conjunts saben que es tracta d’una eliminatòria i que els 90 minuts de Ca N’Anglada pot ser molt llargs per als dos.

Per cert: aplaudiment majúscul per als 1.750 espectadors presents al Muncipal.

A PERALADA DECIDEIX JOSU

D’altra banda, Peralada i Sant Andreu es trobaven al Municipal amb l’estratègia de tots dos tècnics com a detall principal. El respecte era màxim entre dos equips que jugaven amb el pensament del xoc de tornada i que es van oblidar molt de la seva faceta ofensiva amb por d’encaixar un gol.

L’única ocasió de la primera meitat la va signar Sergi Vives (36′) amb un cop de cap que va detenir Aroca.

Partit PERALADA – UE SANT ANDREU

En el segon període es van obrir una mica més els dos equips encara que qui va aprofitar la seva ocasió van ser els visitants. Això sí, es va reclamar pena màxima a l’àrea defensada per Jaime González, però va quedar com a simple anècdota.

Qui no fallaria seria el gran Josu, l’autèntica ànima del conjunt de Xavi Molist. Una gran jugada de contraatac amb protagonisme de Mainau i Albertito ho va introduir el capità per la dreta de la porteria d’Aroca. Va ser un premi d’or per a la volta.