Alexis Pintó i el Mollerussa se separen en silenci

Un comunicat de cinc línies ha posat aquest dilluns final a la a relació entre el CFJ Mollerussa i el tècnic Alexis Pintó per “motius personals”, ja que cap de les dues parts ha volgut expressar res més

Alexis Pintó, amb el seu cos tècnic a Mollerussa // FOTO: CFJ Mollerussa
Alexis Pintó, amb el seu cos tècnic a Mollerussa // FOTO: CFJ Mollerussa

La història d’Alexis Pintó a la banqueta de l’històric CFJ Mollerussa ja té final. Dimissió o destitució?, només ho saben el mateix interessat i el president de l‘entitat, Jaume Vallverdú. La veritat és que l’entrenador ilerdenc va aterrar el mes de juliol passat i deixa a l’equip a la novena posició de la classificació de Primera Catalana (Grup III) per “motius personals”.

4 triomfs, 2 empats i 6 derrotes són el resultat de 12 partits, amb 14 punts, a moltíssims punts del líder (At Lleida, 25) encara que amb tota una segona part per a poder competir.

SORTIDA SORPRESA DE PINTÓ

Els del Pla d’Urgell, que aquest passat diumenge van superar al Gavà a la Bóbila per 1-2, tancaran aquesta primera volta contra el Martorell. Finalment s’acomiadaran a Sant Carles de la Rápita ja sense Alexis Pintó amb el recordatori permanent per la gran actuació a la Copa del Rei.

Una imatge per a la història del CFJ Mollerussa i per a l'Alexis Pintó perquè es va ficra, 30 anys després, en la 1a eliminatòria de Copa
Una imatge per a la història del CFJ Mollerussa i per a l’Alexis Pintó perquè es va ficra, 30 anys després, en la 1a eliminatòria de Copa

Els dos partits disputats enfront de la Penya Independent d’Eivissa i Leganés sempre seran història d’un club que ha de lluitar contra present i un passat espectacular. Per això, potser, ha estat major sorpresa la sortida de Pintó.

L’entrenador ilerdenc (40 anys) es va formar 10 anys a les categories inferiors del FC Barcelona; després va passar per la Selecció catalana sub 14 i va iniciar aquest passat estiu l’aventura a Mollerussa.

No obstant això, no ha pogut ser i és el cinquè entrenador que cau (g. III) després d’Ivan Cristino, Carlos López, Victor Vera i Viladrich; a l’II també van sortir Pedro Milla i Juan C. Torres mentre Ramon Calderé va caure a l’I.

REPASSAR MERCAT 2021-2022