Putxi apunta al Mollerussa a la Copa

Un gol del davanter del Mollerussa, Xavier Puigrós ‘Putxi’, col·loca al seu equip en la primera eliminatòria de la Copa del Rei després de superar a la Penya Independent d’Eivissa. Gairebé 30 anys després, l’equip dirigit per Alexis Pintó torna a l’elit

Tremenda alegria per al Mollerussa d'Alexis Pintó en el Municipal // FOTO: Captura FCF

Tremenda alegria per al Mollerussa d’Alexis Pintó en el Municipal // FOTO: Captura FCF

Davant 4.580 espectadors, el Mollerussa d’Alexis Pintó es va guanyar la classificació per a la primera eliminatòria de la Copa del Rei amb un gol de Xavier Puigrós ‘Putxien el minut 80. Els ilerdencs van treballar més que la Penya Independent d’Eivissa amb especial esment per a l’últim fitxatge (Adrià Fernández), Putxi i Jofre Graells. L’alegria va ser extraordinària.

MOLLERUSSA I PENYA I. EIVISSA, MOLT IGUALS

La primera meitat va començar com va prometre l’entrenador local, Alexis Pintó. És a dir: sortida per totes dels ilerdencs amb tres aparicions consecutives sobre la porteria defensada per Hortal. Adrià Fernández (9′), Jofre (11′) i Putxi (14′) van provar el gol encara que la resposta de la Penya Independent d’Eivissa va ser immediata.

Tampoc van posar en perill a Pau Bosch encara que el porter local sempre va estar atent. Va fregar el pal un xut de Marquitos, a passada de Reis, en posició dubtosa de fora de joc i Vicen va donar l’esglai, ja que el col·legiat aragonès Gimeno Otal va xiular massa tard.

L'afició ilerdenca no va fallar i va omplir el camp i les seves 4580 localitats // FOTO. Captura FCF

L’afició ilerdenca no va fallar i va omplir el camp i les seves 4580 localitats // FOTO. Captura FCF

Així va passar un primer període en el qual el debutant Adrià Fernández va mostrar moltes ganes però també massa acceleració en les seves intervencions.

RITXI DECIDEIX I ADRIÀ S’EXHIBEIX

Ja en la segona part el partit es va igualar una mica més i es va evidenciar el respecte-‘por’ al resultat. Un gol podia decidir l’eliminatòria i el Mollerussa va ser per ell amb major intensitat amb un Adrià Fernández multiplicador.

No obstant això, no seria fins al minut 80 quan les graderies del Municipal van explotar d’alegria. Control dins de l’àrea espectacular d’Adrià, centre amb la seva cama esquerra i gol de Xavier Puigrós ‘Putxi’ amb un toc extraordinari al fons de la porteria rival.

Una imatge per a la història del CFJ Mollerussa perquè es fica, 30 anys després, en la 1a eliminatòria de Copa
Una imatge per a la història del CFJ Mollerussa perquè es fica, 30 anys després, en la 1a eliminatòria de Copa

Va ser la bogeria i se la van merèixer, va ser magnífic per a una entitat que suma 30 anys despenjat de l’elit i ara podran recordar vells temps amb la presència d’un Primera (no europeu) en el seu camp. Felicitats a tota la família ilerdenca!

SORTEIG A LAS ROZAS

Aquest dijous estarà el Mollerussa en el sorteig per a la primera eliminatòria d’aquesta apassionant Copa. També hi jugaran Barcelona, Espanyol, Girona, Cornellà, Sabadell, Nàstic, Europa (campió de Tercera) i Andorra, com a equip adscrit a la Catalana. Mollerussa serà també un de nostres 9 representants en aquesta nova edició