A entrenador nou, ja no hi ha victòria segura

Dos equips (Mollet i Tortosa) estrenaven tècnic aquest cap de setmana passat. Els vallesans ho van fer amb derrota a La Jonquera en el debut del tàndem Alberto Manga/Manu Viale mentre els del Baix Ebre no van passar del 0-0 amb Víctor Vera

Una institució del futbol català al capdavant deñ Mollet

Dos tècnics debutaven aquest cap de setmana passat en les banquetes de Primera Catalana, els dos amb necessitats urgents de triomf encara que cap dels dos va poder cantar victòria. D’aquesta manera el vell refrany de ‘a entrenador nou, triomf segur’ haurà d’esperar. Li va ocórrer al Mollet (Grup I) en l’estrena de la parella Alberto Manga/Manu Viale i al Tortosa (Grup II) amb Víctor Vera al capdavant de l’equip.

El Mollet va caure en una primera meitat dura enfront de La Jonquera pel que els vallesans es queden en la 16a plaça del grup amb 20 punts, dos més que el penúltim Sant Cugat, un menys que el Cardedeu i a dos del Banyoles que marca la zona de descens. La quarta opció a la banqueta dels molletans haurà d’esperar a sumar el seu primer triomf aquesta propera jornada en el Germans Gonzalvo davant el Farners. La parella ‘galàctica’ d’entrenadors han substituït al destituït José Antonio Montes (J. 18a) qui al seu torn va entrar per Xavi Moro (va marxar al futbol tailandès), substitut de Dani Rizaldos (J. 4a).

Quarta opció a Tortosa

També va provar la quarta opció a la banqueta del Tortosa aquest passat diumenge. Víctor Vera va arribar per a assumir la direcció del conjunt ebrenc i va revolucionar el seu equip amb la presència de cinc jugadors nous inclòs el xaval cadet Aleix Cano. Però no va trobar resposta i no va poder passar del zero a zero inicial enfront del Vista Alegre. Vera va substituir en el càrrec a Dani Gimeno (va dimitir la jornada 19a) qui al seu torn va rellevar a Nacho Pérez (15a jornada) substitut en la jornada 9a d’Ángel García. El Tortosa, penúltim en la classificació amb 15 punts, un menys que la Unificació Bellvitge, es desplaçarà el proper 18 de Febrer a Viladecans, amb quatre menys que el Vilaseca i sis menys que el Vista Alegre, qui marca el descens.