Yamandú canvia d’any i de club

Novetat interessant per a la porteria de la UE Castelldefels. Yamandú Morgade signa per l’equip que dirigeix Toni Carrillo amb la finalitat d’ajudar a complir les màximes aspiracions dels mariners. Tercer equip en cinc mesos

El porter Martín Yamandú Morgade amb el tècnic groc Miki Carrilllo a la seva presentació // FOTO: UE Castelldefels
El porter Martín Yamandú Morgade amb el tècnic groc Miki Carrilllo a la seva presentació // FOTO: Piero-UE Castelldefels

Martín Yamandú Morgade Tubino (32 anys) té nou equip per al 2021. El porter uruguaià, amb una llarga trajectòria en el futbol català, canvia d’any i d’equip (per tercera vegada) en aquests últims cinc mesos.

Interessant reforç per a la porteria de Els Canyars perquè els locals necessitaven amb imperiosa necessitat cobrir la vacant d’Alex Romero per problemes físics. El fitxatge de Yamandú era una de les peticions urgents del tècnic Miki Carrillo amb la finalitat d’afrontar una segona volta més ambiciosa.

Els grocs ocupen la sisena plaça del subgrup A amb 12 punts, ès a dir, molt allunyats del líder Europa (21), a 6 del segon (Vilafranca) i a 5 del tercer (Terrassa). D’aquesta manera, el Castelldefels vol millorar l’aspecte defensiu. De fet, acumulen 10 gols en la seva porteria per 11 a favor.

El futbolista uruguaià haurà de lluitar amb el jove Adrià Valle, procedent del filial, per aquesta titularitat que, en principi, ha de ser seva.

URUGUAIÀ, YAMANDÚ!

Yamandú ha demostrat ser un gran tipus en tots els equips en els quals ha estat. Des que va començar a l’EF Barberà Andalucía fins a aquest 2020 amb tres equips per al seu historial, després va provar a l’Horta de Valdés i a última hora va haver de sortir perquè ha de treballar com a fuster.

Finalment, aquest detall li va obrir les portes d’un Can Vidalet on va jugar un partit enfront de l‘At. Sant Just i va encaixar 4 gols.

El novembre passat del 2018 vam tenir la gran ocasió de poder intercanviar impressions amb aquest gran futbolista que segueix amb la seva humilitat com a millor presentació. Ara, a més, arriba a un equip en el qual li esperen vells coneguts de la UE Sants com Fabregat, Guillem Hernández i Vives i de tot això guanyarà Carrillo i la UE Castelldefels.

No es perdin les declaracions del nou jugador groc al nostre company Carlos de Frutos. En resum: són paraules d’home savi.