Xavi Hernández dissenya Tocball, una eina per millorar la tècnica al futbol

Gràcies a l’acord amb la Federació Catalana de Futbol, tots els federats poden comprar el regal mes innovador del Nadal a un preu reduït

PUBLI-REPORTATGE @tocball
L'exblaugrana Xavi Hernández amb Tocball/ FOTO: TOCBALL
L’exblaugrana Xavi Hernández amb Tocball/ FOTO: TOCBALL

Durant la seva carrera esportiva, Xavi Hernández sempre ha estat sinònim de bon gust pel futbol associatiu, sent un referent a nivell mundial quan es parla de tècnica individual posada al servei dels companys. Xavi es l’abanderat de la passada com a eina per guanyar partits. Es per això que no se’ns acut millor persona per dissenyar el Tocball que el propi jugador de Terrassa.

Tocball es una eina pensada i creada per posar-se al servei dels futbolistes que volen millorar la seva tècnica indivual, focalitzant-se en el control i la passada. A més a més, Tocball te el gran avantatge de que es pot utilitzar a tot arreu, ja que, tal com es veu al vídeo que acompanya la notícia, no cal una gran superfície per entrenar – ja sigui de forma individual o per parelles- amb aquest invent que vol ser un dels grans protagonistes de la nit de Reis. Tocball està compost per tres peces: una superfície, un braç i una pilota. La superfície de 400 cm suporta, a través d’un braç ondulat, una pilota de futbol que gira 360 graus per tal que el futbolista pugui estar en permanent contacte amb ella. Si no es colpeja de forma correcte, o el cos no està ben col·locat, la pilota no torna al seu origen.

TocBall para Xavi Hernández from Tocball on Vimeo.

Donat el valor que aquest producte suposa en la formació de nous futbolistes, la Federació Catalana de Futbol va ser una de les primeres entitats en apostar per Tocball, arribant a un acord que li dona a tots els seus federats la possibilitat de comprar el Tocball per 99 euros (preu de venda al públic: 125 €) introduint el codi promocional “TocballFCF” i el número de federat (equivalent al seu DNI) del jugador o jugadora.

Tota la informació relacionada amb el producte i la seva compra la trobareu a www.tocball.com i a les seves xarxes socials.