Vols jugar i estudiar als Estats Units?

La Ciutat Esportiva Olímpia de Sabadell és el lloc elegit per realitzar el III Try Out FCF per aconseguir una beca per jugar i estudiar als Estats Units d’Amèrica

REPORTATGE FCF
III Try Out organitzat per la Federació Catalana de Futbol / FOTO: FCF
III Try Out organitzat per la Federació Catalana de Futbol / FOTO: FCF

Els propers 6 i 7 de febrer, la Ciutat Esportiva Olímpia de Sabadell serà la seu del III Try Out organitzat per la Federació Catalana de Futbol, on s’atorgaran beques d’estudi per als Estats Units.

Durant dos dies, tècnics de diferents universitats americanes assistiran als camps d’entrenament de la Ciutat Esportiva Olímpia per avaluar les capacitats dels jugadors federats i oferir una beca d’estudi als Estats Units a canvi de jugar a futbol pel seu equip universitari. De moment, la Georgia State University és el centre que ha confirmat assistència. Properament ho faran un parell més d’universitats.

A les proves només podran participar jugadors i jugadores federats d’entre 16 i 23 anys. Consisteixen en un entrenament on es treballarà la possessió, la desmarcada, les passades i es jugaran partits en espais reduïts. Per poder accedir a la beca es demana un nivell mínim mitjà d’anglès i que el jugador o jugadora en qüestió estigui estudiant batxillerat, un grau superior o bé una carrera universitària.

Aquest tercer Try Out s’emmarca dins de l’acord que ha signat la Federació Catalana de Futbol amb l’empresa Sports Unlimited. A principis d’abril, a la Barceloneta, es va organitzar la primera d’aquestes proves, i al juny va tenir lloc la segona a la Ciutat Esportiva Joan Gamper del FC Barcelona. El jugador Ernest Conesa és un dels afortunats que al gener marxarà a EE.UU per fer el que més li agrada, jugar a futbol.

Per fer la inscripció s’ha d’omplir el formulari adjunt i enviar-ho a info@su-scholarships.com juntament amb el currículum acadèmic i la trajectòria esportiva del jugador/a.

Per a més informació, contactar al telèfon 93 265 24 77 (ext. 216) o al correu electrònic bequesusa@fcf.cat