Villar accelera la vaga del futbol amateur i les Territorials la compliran

L’enfrontament econòmic que separa al president de la Federació Española, Ángel Villar, i al Secretari d’Estat per a l’Esport, Miguel Cardenal, ho pagarà el futbol. Aquest cap de setmana hi haurà vaga

El futbol català farà vaga / FOTO: F.C.F.

Ángel Villar segueix amb la seva croada enfront del Secretari d’Estat per a l’Esport, Miguel Cardenal. El pols entre els dos el pagaran els equips modestos del futbol encara que, per extensió, aconsegueix a tots els esports amateurs. En el que al futbol es refereix, les Territorials -Aragó és l’excepció-  han respost com a lleials ‘guerrers’. És el mínim que es pot esperar de qui rep més del 80 per cent del pressupost. Com sempre, el problema es diu diners.

Així les coses, i tal com ha informat Futbolcatalunya, la Federació Catalana se suma a aquest suport per a Angel Villar qui, precisament, ho rebrà de manera personal aquest dimarts a Cornellà. No sorprèn la postura del president de la FCF, Andreu Subies, ja que la havia anunciat a través d’aquesta web.

El que sí pot sorprendre és la celeritat en la presa de decisions i en l’aparició d’altres protagonistes aliens al futbol. En qualsevol cas, vaga aquest cap de setmana en el futbol català (inclosos possibles amistosos o partits ajornats) que no viurà un impacte tan gran com hagués estat en una jornada en la qual haguessin jugat totes les categories.

Com vulgui que la ‘guerra’ Villar-Cardenal té molts capítols encara per escriure’s, la FCF ja ha previst seguir realitzant posteriors aturades d’un minut.

VEURE EL COMUNICAT SENCER DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL