Vila-seca s’indigna amb el Comitè de competició

L’equip juvenil del Vila-seca ha mostrat el seu malestar davant el Comitè de Competició en considerar una presumpta alineació indeguda del seu jugador Kuchini. El triomf per 0-2 enfront de la UE Sants es transforma en 3-0 per als blanc-i-verds

El partit de Lliga Nacional Sants - Vila-seca va acabar 0-2, però Competició sanciona amb 3-0 // FOTO: D.C.

El partit de Lliga Nacional Juvenil Sants – Vila-seca va acabar 0-2, però Competició sanciona amb 3-0 // FOTO: D.C.

EDUARDO BERZOSA


El partit Sants – Vila-seca (1a Jornada, Lliga Nacional Juvenil) es va jugar el passat 1 de Novembre i va acabar 0-2. Aquest triomf visitant, 17 dies després, es transforma en 3-0 per als locals per presumpta alineació indeguda del seu jugador Kuchini. Ara el club tarragoní s’indigna amb el Comité de Competició anuncia que presentaran recurs davant Apel·lació i la mateixa RFEF.

“Al·legarem que el màxim responsable en un partit, que és l’àrbitre, va donar la seva conformitat perquè jugués Kuchini i que estava tot OK. A més, el Sants denunciava que l’àrbitre reflectia en l’acta la incidència de Kuchini i això és totalment fals. Finalment el delegat de Sants va signar sense cap problema, però passa que hi ha vegades que és dolorós que et guanyin molt merescudament en el camp”, comenta David Cuéllar, entrenador del CF Vila-seca.

VILA-SECA I CUÉLLAR ES LAMENTEN

L’enuig del tècnic va a més a mesura que parla: “Ens estan enganyant en la nostra cara, i no es pot jugar amb l’esforç d’un equip així, per la qual cosa anirem per totes. Amb el meu EQUIP no es juga“. 

David Cuéllar, tècnic del Vila-seca, parla clar i afirma que el seu equip afronta amb optimisme el futur // FOTO: D.C.
David Cuéllar, tècnic del Vila-seca, parla clar i afirma que el seu equip afronta amb optimisme el futur // FOTO: D.C.

Cuéllar ho veu molt clar perquè “el delegat del meu equip, en tot moment, va fer sabedor a l’àrbitre de la situació de Kuchini. I va ser l’àrbitre de la trobada, en el mateix escalfament del partit, qui va dir que en el seu ‘Aplicatiu d’àrbitres’ sortia que tota la documentació de Kuchini estava perfecta”

En resum. “Lamentable l’actuació de la Federació, de l’àrbitre de la trobada i dels responsables de la UE Sants”.

ACTITUD POSITIVA

David Cuéllar no vol desaprofitar la situació per a afegir que “l’equip està aprenent a afrontar qualsevol situació negativa, amb molt d’entusiasme, actitud positiva i ganes de continuar superant-se. A més, veient i sentint cada adversitat com una possibilitat de creixement i d’aprenentatge”.