Victòries letals de Sabadell, Manresa, Unificació i Prat

Segona jornada de l’any i triomfs importants per a Sabadell i Manresa, Unificació Bellvitge i Prat. La LNJ compleix amb les expectatives

Els de Senabre ja són quarts/ FOTO: CE SABADELL

Quatre victòries locals, un empat i quatre triomfs a domicili és el resum de la segona jornada del 2016 en la LNJ. Sabadell, Unificació Bellvitge i Prat sumen tres punts excel·lents de cara a aquest segon tram d’una Lliga que no es decidirà fins a l’última jornada. O, com a mínim, això sembla.

Pendents de tot el que pot passar tant per a dalt com per a baix, aquesta 18a Jornada de competició solament va permetre un empat en els nou camps on va córrer la pilota. Exclusivament Badalona i Mercantil van igualar a un en quatre minuts definitius; es va avançar Marc Orea per igualar (42’) El Harrak, quatre després (46’). Segona igualada consecutiva de l’un i l’altre.

A més a més, els de dalt segueixen sumant, i els de baix segueixen perdent. Esment especial pel Sabadell, ja que una volea de Izán en el 92 li va donar el triomf davant un Gené que arribava llançat i per la Unificació Bellvitge en la seva difícil sortida a Mataró (1-3). Després de 6 jornades sense perdre els locals, els de Bellvitge van deixar que el seu crack, Eric Jiménez, avancés, en dues ocasions, als seus i Edgar Parra sentenciés (81’) pels de Raúl Paje. El gol de l’honor de Busquets va arribar molt tard (89’) per l‘EF Mataró.

Clar que el triomf que brilla aquest cap de setmana es va donar al Sagnier. Segon triomf consecutiu dels potablava, doncs en el primer partit de l’any van superar al Jàbac i Terrassa i en aquest segon ho van fer per idèntic marcador (gol de Javier Niell) en el minut 52. Sis punts consecutius que li serveixen per deixar el descens a tres.

Els cinc punts que separen al quart del vuitè i els tres existents entre Reus i el mateix Prat deixen, una altra jornada més, molt estreta la cua de la classificació.

D’altra banda, cal significar el tercer triomf consecutiu del líder, Damm, i tercer també del segon classificat, FC Barcelona, enfront d’un Mollet que venia llançat de Cambrils i contra el Jàbac, respectivament. I, per descomptat, la segona alegria que es porta en aquest 2016 el renascut Manresa d’Albert Nualart, ja que aquesta setmana ha estat molt profitosa amb la suma de 6 punts enfront d’Espanyol i a Cambrils. Per contra, tercer KO dels egarencs.

A la zona vermella no van guanyar cap dels quatre últims encara que l’EF Gironés Sàbat va obligar a treballar al màxim a l’Europa de Fran Bea. En el minut 80 va arribar el segon i definitiu gol local gràcies a Joan Vancells.