Valdés deixa a mitges el gran projecte de l’Horta

Víctor Valdés deixa l’Horta. Tres mesos després, el ja extècnic, que va caure derrotat davant el Sants (primera victòria) en partit ajornat, se’n va (en principi) al FC Barcelona si bé encara Joan Laporta no ha guanyat les eleccions

Víctor Valdés dura vuit mesos en la banqueta de l'Horta  // FOTO: marcsr_foto
Víctor Valdés dura vuit mesos en la banqueta de l’Horta // FOTO: marcsr_foto

Aniversari feliç i adéu a l’aventura de la banqueta de l’Horta després de caure (5a derrota de 10 partits) al camp de L’Energia enfront d’un desesperat Sants que suma la seva primera alegria (2-0). Dos gols de Calatrava (18′ i 43′) sentencien a Valdés i a un Horta que haurà de reorientar-se.

El KO dels visitants eleva al màxim el primer triomf del Sants de Tito Lossio a qui la fortuna sempre se li ha mostrat contrària aquesta temporada. Primer triomf blanc i verd que ‘dormirà’, una jornada més, com a cuer de la classificació encara que veu una mica més clar el seu futur.

https://twitter.com/UESantsoficial/status/1349808291602456579?s=20

VALDÉS PAGARÁ EL PROJECTE

L’adéu de Valdés no ha estat una sorpresa per al president de l’Horta, Paco Carmona. Sabedor que la possibilitat de sumar-se al cos tècnic del FC Barcelona era una realitat, el màxim mandatari del Feliu i Codina va acceptar l’arribada de l’exporter blaugrana mentre fos possible.

La part més important, ja que l’experiència a les banquetes de Víctor és mínima, és que el pressupost va a càrrec del hospitalenv. I així serà, segons han confirmat des del club a aquesta Redacció. Altra cosa serà veure com queda la plantilla, ja que aquest dijous s’ha presentat a L’Energia amb 13 fitxes del primer equip i el juvenil. No cal descartar que el preparador físic, Francisco Javier Iglesias, assumeixi la responsabilitat

UN CAMÍ ACCIDENTAT

El recorregut de Valdés no ha estat exempt de problemes. Es va anunciar un 28 de maig, es va estrenar al setembre (amb expulsió) i amb silenci davant la seva afició en la seva presentació. Posteriorment, va propiciar una sèrie d’acomiadaments lamentables (Felip Ortiz, Jordi Castel, Sergi Moreno, Coro, Adri…) i sempre hi ha hagut una nul·la connexió amb uns seguidors que tampoc han sabut mai el que passava en el club.

Ara li espera Joan Laporta (si gana) i l’FC Barcelona, una nova etapa (la tercera) en el club blaugrana. L’Horta continua viu.