L’equip barceloní, recent ascendit a Tercera Federació, està a zona de playoff d’ascens. La columna vertebral de l’equip la formen veterans il·lustres com Ismael Moyano, Dimas Delgado i Fernando Velillas

@JordiMestres_

Dimas Delgado, Ismael Moyano i Fernando Velillas. L’edat és només un número / FOTO: Sandra Vericat

La ‘Prospe’ torna a gaudir aquesta temporada amb la seva Montañesa. L’equip de Nou Barris vénia d’anys difícils on no arribaven els resultats, però ara, l’any del 95 aniversari, la Bombonera vibra. Ha costat, però la ‘Monta’ s’ha refet. Els barcelonins havien jugat quatre anys de l’últim lustre a Primera Catalana i ara tornen a destacar a la Tercera Federació com ja van fer temps enrere amb el ‘Mago’ Araujo, Miki Carrillo o Manolo González.

La Montañesa és el quart classificat de Tercera Federació amb 34 punts i només superat per San Cristóbal (35), Sant Andreu (39) i Europa (46). A més, l’equip groc-i-negre és el segon més golejador del grup 5, amb 33 gols en 20 partits. L’espectacle està garantit amb els de Raúl Paje, tot i que una derrota a casa contra la Pobla (2-3) va tallar una dinàmica de set partits sense perdre.

La Montañesa d’aquesta temporada és una autèntica pinya // FOTO: CF Montañesa

UN TRIUNVIRAT DE VELLS ROCKERS

La plantilla de la ‘Monta’ té noms importants, però per sobre de tots en sobresurten tres que, per rendiment i trajectòria, tothom coneix. Són Ismael Moyano (39 anys), Dimas Delgado (40) i Fernando Velillas (36). Els líders de defensa, mig del camp i atac. El central de Mollet del Vallès no necessita presentació, ja que és el quart jugador amb més partits de tota la història de Segona B.

Dimas, ex del Barça, Gramenet, Numancia, Cartagena o Recreativo de Huelva també té una dilatada trajectòria. De fet, acaba de complir 40 anys i segueix a ple rendiment a la medul·lar de la Montañesa. I a la part ofensiva un altre clàssic. Fernando Velillas, amb 11 gols, és el màxim realitzador de la Tercera Federació. Tres vells rockers per una Monta que aquest any és Gran Reserva, com els bons vins.