Un cap de setmana solidari per donar la #llaunaalafam

Aquest dissabte i diumenge els camps de futbol i pavellons de futbol sala de Catalunya recolliran llaunes de conserves per tal de fer-les arribar al Banc dels Aliments

Solidari per donar la #llaunaalafam / FOTO: FCF
Solidari per donar la #llaunaalafam / FOTO: FCF

La Fundació de la Federació Catalana de Futbol ha organitzat una campanya solidària per aquest cap de setmana que donarà el tret de sortida a ‘La fam no fa vacances’ del Banc dels Aliments. El 16 i 17 de maig, la majoria de camps de futbol i pavellons de futbol sala de Catalunya disposaran d’un punt de recollida d’aliments, concretament de llaunes de conserva, a les seves instal·lacions.

La campanya de la FCF, ‘El gran repte: Donem la llauna a la fam’, té l’objectiu de recaptar els màxims quilos possibles de llaunes de conserves per cada partit de futbol i de futbol sala que es disputi a cada camp de futbol adherit a la iniciativa. La campanya es focalitza en llaunes de conserves ja que és una bona manera de fer arribar proteïnes animals a les famílies que més ho necessiten i, alhora, són de fàcil transport.

Els aliments que es recaptin aniran destinats a entitats socials del mateix municipi, o bé de molta proximitat, respecte el lloc on s’hagi realitzat la recollida. D’aquesta manera, es potenciarà la col·laboració i solidaritat entre veïns.

La Fundació de la FCF està en contacte amb els clubs catalans per tal d’encoratjar-los a implicar-se al màxim en la campanya i perquè mobilitzin els seus equips, socis i aficionats a dur llaunes de conserves als camps i pavellons catalans.

Per tal de fer el màxim ressò possible d’aquest recapte, s’ha creat l’etiqueta #llaunaalafam