UE Cornellà: de 0 sobre 9 a 13 de 15

Vuit jornades de competició i extraordinària remuntada de la UE Cornellà, ja que en només les cinc últimes ha passat de ser cuer a quart de la classificació

Gonzalo Riutort comença a veure reflectit el seu treball al capdavant del primer equip verd // FOTO: UE Cornellà

@JordiMestres_

Així és el món del futbol i així ho ha tornat a demostrar la UE Cornellà de Gonzalo Riutort amb una remuntada espectacular que li ha portat de ser cuera a ocupar la quarta plaça actual. Els 3 partits de la Lliga van ser 3 derrotes, amb només 1 gol favorable per 6 en contra i van començar els dubtes però…. Eliseo, Lucas Anacker –dues penes màximes parades a Real Unió i Castelló– i Ruben Enri.…, entre altres, han donat la volta a la història.

CORNELLÀ TANCA L’AIXETA

La quarta jornada de competició no s’oblidarà mai perquè arribava al RCDE Stadium l’amic Jordi Roger amb problemes de continuïtat. Fins al minut 95′ no va decidir Eliseo després d’un travesser de Pastrana i un pal de Uzo pel At Balears, segons abans.

Aquest parcial de 3/0/0 amb 1 gol marcat i 6 rebuts va portar als verds a la reacció. Aquest minut 95 serà inoblidable per al guerrer Eliseo i per a un grup que es va disparar enfront de Castelló (0-0), Intercity (1-2), Alcoià (2-0) i Logroñes (0-1).

Esment especial per a Ruben Enri, el davanter badaloní que va encertar a Alacant (60′), enfront del l’Alcoià (46′) i aquest diumenge enfront del Logroñés (0-1), amb 4.000 espectadors a Les Gaunas.

RIUTORT RESPIRA I ENRI PARLA

Així va resumir a la Rioja el quart triomf del seu equip aquest curs, Riutort. “Ha estat una victòria molt treballada, tres punts que en aquest escenari ens reforça moltíssim. La manera de creure, de treballar… és admirable.”

“La idea passa per “saber adaptar-se a la idea que proposem i ho està demostrant diverses setmanes. Guanyar partits és la conseqüència del treball ben fet.”

D’altra banda, el golejador de moda, Ruben Enri, deia aquestes paraules a la web del club verd:
Aquesta pròxima jornada tocarà esperar a La Nucia.

PARAULES DEL GOLEJADOR RUBEN ENRI // FONT: UE CORNELLÀ