Cinc penals en sis jornades contra el Cornellà

Sis jornades de Lliga han estat suficients perquè Lucas Anacker, porter de la UE Cornellà, sigui el més assenyalat des del punt de penal perquè fins a cinc ocasions ha vist a l’enemic en contra. Només li han superat en tres

Extraordinària temporada la que està realitzant el porter brasiler del Cornellà // FOTO. Captura UEC

Extraordinària temporada la que està realitzant el porter brasiler del Cornellà // FOTO. Captura UEC

Fins a 5 ocasions ha vist el porter de la UE Cornellà, Lucas Anacker, la pilota a onze metres encara que el brasiler pot afirmar que només li han superat en 3 ocasions i ha detingut dues. Sis jornades, cinc penals, un nou rècord a afegir a l’historial d’aquest jove brasiler (26 anys).

Segona temporada com a número 1 dels verds després d’un primer curs complet, 38 partits disputats, 48 gols encaixats, 14 com a invicte i 2 grogues,

CINC PENALS EN CONTRA

PARTITJUGADORRESULTAT
1a JornadaR. Unión 2-0 Cornellà– Rivero
– Rivero
GOL
Aturada ANACKER
2a Jornada Cornellà 1-3 Osasuna Pr.– PauGOL
5a JornadaCornellà 0-0 Castellón– Dani RomeraAturada ANACKER
6a JornadaIntercity 1-2 Cornellà– XemiGOL
Fins a 5 penes màximes li han marcat a la UEC en les 6 jornades de Lliga

Pel que fa a la temporada actual, la UEC ha remuntat a la desena posició de la classificació, suma 7 punts (2 triomfs, 1 empat i 3 KO), ha marcat només 4 gols i ha rebut 7.

Tal com es detalla en el quadre, el Real Unión va ser el primer botxí per als de Gonzalo Riutort , Rivero (45′) va col·locar l’1-0 per als locals i només segons després el col·legiat va tornar a assenyalar una altra pena màxima en contra, però en aquesta ocasió Lucas ho va detenir.

Va arribar l’estrena al RCD Stadium i ho va fer amb el primer gol d‘Osasuna Promesas (59′) des del punt fatídic. Situació estranya que se li va marcar a Andreu Hernández i que va aprofitar el vermell Pau.

La quarta situació de penal va tornar a viure’s a casa enfront del Castelló. Amb 0-0, Lucas es va convertir en el salvador en amargar la tarda a Dani Romera (77′).

I, fins aquest moment, la cinquena situació es va donar a Alacant enfront de l’Intercity encara que Xemi va transformar per als locals, una mica tard (66′) perquè Enri havia posat el 0-2 en el marcador.