Barcelona, Saragossa i Espanyol, tres grans líders

Va acabar l’any per als juvenils de la Divisió d’Honor i ho fa amb Barcelona i Reial Saragossa compartint la primera posició. Els aragonesos, que defensen títol, van caure en la jornada 14a de la primera plaça

FCBarcelona, DHJ, Juvenils
El Barça de Fran Artiga mana a la DHJ/FOTO: FCBarcelona

Amb tota la segona volta per davant, la Divisió d’Honor Juvenils (Grup III) tanca amb Barcelona i Saragossa en la primera plaça i a només 3 punts del tercer, un RCD Espanyol esplèndid. Amb 39 punts aconseguits, catalans i aragonesos, que es van enfrontar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (3-1, jornada 9a) manegen, evidentment, números semblants, no obstant això hi ha avantatge per als de Fran Artiga amb 47 gols marcats i 9 rebuts pels 38 reeixits pels d’Iván Martínez i el doble (18) encaixats.

Espamyol, Barcelona, DHJ, Juvenils
El RCD Espanyol es va emportar el derbi/FOTO: Carles Casanova

Impressionant ratxa del Saragossa que ha manat en 12 de les 16 jornades de competició mentre que Barcelona i Espanyol ho han fet en dues cadascun. Va començar a dalt el conjunt de Luis Blanco en les jornades 1a i 2a per a cedir-lo en la 3a als aragonesos que portarien fins a la 15a, data inoblidable perquè van sumar un nou KO (porten 3) a casa seva enfront del Mallorca. D’això es va aprofitar un Barça que es manté ara en aquest lloc de privilegi encara que compartint la glòria.

Atenció a aquesta segona volta que promet grans emocions perquè Barcelona, Saragossa, Espanyolexcepcional derbi en la CE Dani Jarque amb 4-1 final) i, per descomptat, Mallorca, Damm, Cornellà i Europa –inoblidable triomf el passat 8 de desembre en el Nou Sardenya davant el Saragossa-, entre altres, posen el nivell molt alt.

Anotin en el calendari aquestes dates: Saragossa-Barça (01/03), Barça-Espanyol (22/03) i Espanyol-Saragossa (29/03).