Tres jugadors #futbolcat a la 33a Edició de sessions AFE

Alvaro Vázquez, Simon Colina i Aboubacar Kone són els tres jugadors #futbolcat inclosos a la 33a Edició de la Sessió AFE, una gran oportunitat per a trobar equip

Un clàssic com Alvaro Vázquez participa a les Sessions AFE // FOTO. AFE
Un clàssic com Alvaro Vázquez participa a les Sessions AFE // FOTO: AFE

Sembla que va ser ahir encara que ja són 33 Edicions les que suma l‘Associació de futbolistes espanyols (AFE) amb la idea d’obrir el mercat per als seus integrants. Amb el lema de ‘‘Competir, gaudir i millorar‘, que ha proclamat l’entrenador val·lisoletà Onésimo Sánchez, ja estan reunits en el RC Golf Campoamor Resort (Alacant) fins al 21 de gener.

Entre els 22 convocats destaca la presència de 3 jugadors del #futbolcat. Es tracta de Alvaro Vázquez. Simon Colina i Aboubacar Kone.

SESSIONS AFE PROFITOSES

El badaloní Alvaro Vázquez (32 anys), que va fer els seus primers passos a l’històric Trajana, i que ha cobert un recorregut extraordinari ve de la Ponferradina. De fet, va acabar la seva relació amb els castellà-lleonesos l’agost passat i estava sense equip.

Pendent de negociacions amb diferents clubs, el golejador català sempre ha estat relacionat amb el gol des que brillés amb llum pròpia al RCD Espanyol. Clar que també ho va fer en el Swansey, Getafe, Saragossa, Sporting, Sabadell i Ponferradina. O fins i tot al Kerala Blasters i al Goa de l’Índia.

“Gràcies a AFE puc continuar entrenant i competint. Sessions AFE és un projecte que no tots els jugadors coneixen, sobretot quan tens treball, i m’incloc”, ha declarat a la web del sindicat de futbolistes.

Encara més, “jo no tenia ni idea de com funciona tot, no sabia que era tot tan professional, que hi ha tanta gent darrere perquè això surti bé. Això em vindrà molt bé si trobo un equip ara i decideixo aventurar-me en una cosa nova”.

SIMON COLINA I ABOUBACAR KONE

El migcampista barceloní Simón Colina (28 anys), que es va iniciar al futbol base de Girona i de Barcelona ha desenvolupat la seva carrera especialment a l’estranger.

Partik Thistle FC U20 (Escòcia), Salamis Famagusta (Grècia), Radomiak (Polònia), Kvik Halden (Noruega) rècia), Radomiak (Polònia), Kvik Halden (Noruega) i Vikingur (Reykjavík) també formen part del seu extens historial. En aquesta trajectòria també va viure tres mesos intensos al Peralada de Tercera divisió.

També cal destacar la presència del belga, amb present al Blanes de Primera Catalana, Aboubacar Kone (22 anys). El seu passat en la Lliga dels Emirats li va portar a Catalunya i ara aquest central vol fer el salt professional.