Tot ho té en contra el San Cristóbal

El derbi Terrassa-San Cristóbal es presenta desigual, però ningú pot afirmar que els visitants no poden aconseguir el que ningú ha pogut fins a aquest moment. L’Olímpic és inexpugnable, ara per ara; els parroquians no han guanyat encara fora de casa.. ara per ara

Terrassa, San Cristóbal Xevi Molist, Oliver Ballabriga
Xevi Molist i Oliver Ballabriga/FOTO: canal Terrassa

Aquest pròxim diumenge (17 hores) no serà una jornada més (16a) a Terrassa. S’enfronten Terrassa FC i CP San Cristóbal en un derbi que sembla desigual; és més, els números condemnen a l’equip d’Oliver Ballabriga. Poques vegades les diferències han estat tan clares a favor del poderós titular d’un estadi que ha solucionat amb 7 triomfs els seus 7 partits de competició.

El seu últim partit a casa aquest 2019, perquè tancarà any a Manresa, és la bestreta d’un super duel enfront de l’Hospi per al 5 de gener. Però aquesta serà una altra història.
I això ho sap Xevi Molist, tècnic d’un Terrassa, tercer en la classificació, quart conjunt més realitzador del grup (25) i menys golejat (12) -només ha encaixat 3 a casa el porter Jose Ortega- i amb el segon màxim golejador (Arranz, 9) en el seu equip.

En l’estadística general només n’hi ha prou amb repassar l’extraordinària prèvia del conjunt rogenc que signa el Dr. Joan Francesc Fondevila Gascó en la web del club. 14 triomfs locals, 4 empats i 7 victòries visitants és el balanç dels seus enfrontaments l’últim marcador dels quals va oferir un 2-1 (28 d’octubre 2018), amb gols de Yayá i Carreón, pels locals, i Alex Alba, pels visitants.

Terrassa, San Cristóbalñ, Àlex Fernández i Oscar Sierra
Àlex Fernández i Oscar Sierra/FOTO: canal Terrassa

Els parroquials, per totes

Tenen tant a perdre com els locals: tres punts. És un argument per a presentar a aquells que puguin que el San Cristóbal, 17a posició (a 3 punts de l’infern) viatja a l’Olímpic amb res a perdre. Cert que una victòria seria un salt impressionant en tots els aspectes i ningú pot descartar aquesta possibilitat encara que siguin, al costat del Sants, els únics que encara no han guanyat fora de Ca N’Anglada i només han sumat 1 punt dels 21 que han disputat.

Cinquè equip menys golejador de la Tercera (18, amb Castelldefels) i amb Eric Zárate (5), com el seu màxim anotador, han encaixat 25 (13 a casa i 12 fora). Els de Ballabriga saltaran a l’Olímpic sabedors del resultat matinal entre Sants i Castelldefels encara que això no és a la seva mà.