Torna una Primera Catalana d’alt voltatge

Amb dues jornades per al final de la primera volta i 21 dies sense competició, torna aquest cap de setmana la 1a Catalana més interessant que mai. Aquesta primera jornada del 2016 tornarà a ser gran protagonista

S uburense 2016
El tècnic Josu Julián Imanol parla amb els seus jugadors/ FOTO: FACEBOOK SUBURENSE

Sembla que hagi passat molt més que els 21 dies de descans nadalenc en una Primera Catalana que es va paralitzar amb 15 jornades consumides, per la qual cosa tota l’emoció queda per aquest 2016. Apassionant primer grup amb dos punts entre el líder (Horta, 28) i el 7è (Manresa, 26) sense oblidar el quintuple empat entre Vilassar de Mar, Avià, Tona, Mollet i Martinenc amb el Manresa (26) a només un punt del grup estel·lar.

En el Grup II, més del mateix: només quatre punts diferencien al primer classificat (Igualada, 29) del sisè (Jesús i María, 25) sense oblidar a Suburense i Balaguer amb 28 i Castelldefels amb 26. En cinquena posició va acabar el passat 2015 el Santboià amb 25 punts.
Màxima atenció a Tona i Aiguadolç

El Tona de Xavi Melero i Rafa Rodríguez porta 3 triomfs consecutius / FOTO: FUNDACIO TONA
El Tona de Xavi Melero i Rafa Rodríguez porta 3 triomfs consecutius / FOTO: ESPORTS EN XARXA

En quant als xocs per a aquest cap de setmana, 15a Jornada de Lliga, tots es juguen molt, encara que la atenció més gran se centrarà en els partits entre Tona i Avià (quart contra tercer, en el Grup I) i entre Suburense i Santboià (segon enfront de cinquè, en el Grup II).

En el Municipal de Tona (diumenge, 11.45 hores), els locals de Xavi Melero i Rafa Rodríguez, que arriben amb 3 triomfs consecutius, esperen als d’Oliver Ballabriga, amb 16 punts sumats dels 21 disputats fora de casa seva. Els osonencs solament han pogut aconseguir 8 punts sobre 21 en el seu Municipal, dada a considerar.

A la tarda (17 hores, Aiguadolç), una de les grans revelacions de la temporada, el Suburense de Josu Julián Imanol, espera la visita d’un Santboià amb Juan Camilo Vázquez sempre mirat amb lupa. Els locals arriben amb 3 partits consecutius sense perdre mentre els visitants van recuperar davant el Lleida B el disgust anterior contra la Rapitenca. A casa seva, el Suburense ha deixat escapar 6 punts dels 21 que ha jugat mentre el Santboià, fora del Joan Baptista Milà, compta amb 9 sobre els 21.