Tomando Conciencia i Targeta Vermella al Càncer Infantil, amb la Fundació FCF

Targeta Vermella i Tomando Conciencia al Càncer Infantil han signat un conveni de col·laboració amb la Fundació de la FCF per tal de posar en marxa activitats solidàries de manera conjunta

PREMSA FCF
FCF, Targeta Vermella i Tomando Conciencia / FOTO: FCF
FCF, Targeta Vermella i Tomando Conciencia / FOTO: FCF

El president Andreu Subies, acompanyat del vicepresident Pere Guardiola, ha signat dos convenis amb dues entitats col·laboradores de la Fundació de la Federació a la seu de la FCF. Un és amb la Fundació Tomando Conciencia, promotora de la campanya ‘Batecs per Jarque’. L’objectiu d’aquesta iniciativa, i de la FCF, és cardioprotegir tots els camps de futbol de Catalunya i de la resta de l’Estat.

En un cap de futbol, sobretot els caps de setmana, hi ha molta afluència de públic entre jugadors, cos tècnic, personal del club, aficionats… D’aquesta manera, el que pretén la Fundació de la FCF és que hi hagi un desfibril·lador a cada camp, perquè amb aquesta petita acció es poden salvar moltes vides.

El president de la Fundació Tomando Conciencia, Carlos Sánchez-Llibre, ha estat present en la signatura del conveni, juntament amb el president Subies i el vicepresident Pere Guardiola.

TARGETA VERMELLA AL CÀNCER INFANTIL

L’altre conveni que s’ha signat és amb Targeta Vermella, una associació sense ànim de lucre formada per àrbitres que promouen activitats esportives amb la finalitat de recollir fons per a la investigació del càncer infantil. El conveni que han signat amb la Fundació de la Federació Catalana de Futbol permetrà organitzar activitats futbolístiques de caràcter benèfic, solidari i social que tinguin com a finalitat la recollida de fons per a la investigació.

El col·lectiu arbitral està molt sensibilitzat amb el fet que el futbol tregui targeta vermella al càncer. Per això, el president del CTA, Xavi Moreno, i el president de l’Associació Targeta Vermella, Jordi Fernández, han promogut la iniciativa.