Tito Lossio explota i és ratificat

El tècnic de la UE Sants Tito Lossio no aguanta més a nivell arbitral i demana igualtat. Aquesta setmana esperen FE Grama i Figueres i la directiva que presideix Montse Dot li ratifica

El tècnic de la UE Sants Tito Lossio no pot més i demana igualtat als àrbitres // FOTO: marc_srfoto
El tècnic de la UE Sants Tito Lossio no pot més i demana igualtat als àrbitres // FOTO: marc_srfoto

@ManuelSeguraM

Diuen que una ratificació de càrrec porta amb si una immediata destitució, però no sembla que això pugui ocórrer amb Tito Lossio. El tècnic de la UE Sants va reclamar l’atenció dels àrbitres, a través de BTV, una vegada es va consumar l’últim KO a Les Fontetes enfront del Cerdanyola.

Els blanc i verds, que sumen 1 punt dels 12 disputats, producte d’un empat a casa enfront del Granollers, han caigut davant Peralada, Sant Andreu i els vallesans. A més, tenen 2 partits pendents: aquest dijous (19.30) tocarà anar a Sta Coloma enfront de la FE Grama i el pròxim 2 contra el Girona B a L’Energia.

TITO LOSSIO, MOLT ENFADAT

BTV va recollir el testimoni de l’entrenador santsenc: “No perquè siguem el Sants o un equip que a nivel de pressupost o estructura, potser no és un Hospi o un Cerdanyola… Però ens han de respectar igual. Treballem igual, ens passem hores allà fent tasca, com perquè ens prenguin el pèl com si fòssim ‘gilipollas’. Ens hem de queixar d’alguna manera perquè cada semana passarà una cosa així”.

El tècnic de la UE Sants Tito Lossio no pot més i demana igualtat als àrbitres // FOTO: marc_srfoto
La presidenta de la UE Sants, Montse Dot, ratifica el seu tècnic Tito Lossio //FOTO: UE Sants

Això és el que demana el màxim responsable de la banqueta de la UE Sants: ”La semana pasada va ser un penal que no és penal i jo no vull que em regalin res, de veritat. Jo vull competir en les mateixes condicions que els altres equips quant a arbitratge”

MONTSE DOT RATIFICA

D’altra banda, la presidenta del club, Montse Dot, se suma a aquesta petició de Tito. “Estem dolguts amb algunes actuacions arbitrals i ens queixarem oportunament davant qui correspon”, va declarar a Futbolcatalunya.

Això significa posar-se al costat del seu tècnic perquè “l’equip ho està fent bé. El lloc de Tito no perilla sigui com sigui el resultat enfront de la FE Grama i fins i tot enfront de la UE Figueres. No estem tenint massa sort”. Res més