Terés: “Pel redactat de l’acta no s’ha de tancar el camp del Bloques Juan Carlos”

El delegat de Lleida de la Federació Catalana, Jordi Terés, no creu que els fets esdevinguts durant el partit Bloques Juan Carlos FC-A.F.Les siguin constitutius de “tancament” per part del Comitè de Competició

Terés dóna el seu punt de vista / FOTO: F.C.F.

El partit Bloques Juan Carlos FC-AF Les  (Quarta Catalana, Grup 22) no originarà el tancament del Municipal de Gardeny encara que va ser suspès pel col·legiat Rafael Díaz Melero en el minut 61 per “una batussa”, segons es pot observar en l’acta. Aquest dimecres vinent es reunirà el Comitè de Competició i sorprendria moltíssim que els juristes decidissin el contrari, ja que “no té cap advertiment”.

Així ho creu el màxim responsable del futbol lleidatà, Jordi Terés, i així ho va expressar a Futbolcatalunya. “Pel redactat de l’acta no es pot tancar el camp. Per aquest partit, no. El col·legiat significa que va haver-hi un enfrontament entre dos jugadors rivals i a partir d’aquí es va originar una batussa. Res més”, va afegir. Terés va mantenir dilluns una reunió personal amb alguns representants del Bloques Juan Carlos mentre que no es va establir cap contacte amb ningú de l’AF Les.

Només hores abans, Fabián Arroyo , jugador de l’AF Les, havia afirmat a Dani Badía (Catalunya Ràdio) que “vaig passar por. Un afeccionat ja ens va advertir que, si seguíem jugant, sortiríem calents d’allí. Vam sentir que patiríem agressions i vam decidir no seguir”.