Talavera i Isern ja van de bracet

Quaranta dies després de les últimes eleccions a la presidència de la Federació Catalana, els aspirants Àlex Talavera i Juan José Isern, que continuen pendents de la impugnació davant el TCE, rectifiquen i acorden anar de bracet en futures presències a les urnes

El TCE ha de decidir encara si es repeteixen les eleccions del maig passat d'aquest 2022... o no // FOTO: FCF

El TCE ha de decidir encara si es repeteixen les eleccions del maig passat d’aquest 2022… o no // FOTO: FCF

@ManuelSeguraM

Només han passat 40 dies de les eleccions a la presidència de la FCF amb triomf per a Joan Soteras per 26 vots, una ‘gesta’ per a l’home de la ‘mà estesa’. Abans qualsevol decisió la prenia per ‘pebrots’, ara ja ha après que, si vol Ciutat Esportiva, ha de pilotejar a tothom. No obstant això, el protagonisme no és per al plenipotenciari ‘Don Sancho’ de Rubiales.

Ara li arriba el torn a dos dels 3 aspirants com són Alex Talavera i Juanjo Isern perquè van passar les votacions amb felicitacions incloses a Soteras i ja hi ha hagut penediment d’egos. Així ho ha expressat l’efímer expresident del CE Europa als seus companys de viatge als qui ara desitja convèncer per a posar-se de costat amb l’exmandatari de la UE Cornellà.

CONTACTE TALAVERA-ISERN

Primer va haver-hi contacte entre col·laboradors de les dues candidatures i finalment entre els dos aspirants. Després de caure per un ridícul marge enfront de l”exèrcit’ federatiu i amb 608 vots en el seu poder enfront dels 396 de Soteras, ja s’han llevat el vel de l’egocentrisme; per no parlar de la seva ceguesa de protagonistes.

Àlex Talavera contínua 'mut' i esperant sentència del TCE // FOTO: Candidatura
'Els Clubs, primer'
Àlex Talavera contínua ‘mut’ i esperant sentència del TCE // FOTO: Candidatura
‘Els Clubs, primer’

Això és el que creuen ara encara que, tal com s’han manifestat els dos personatges, sempre poden sofrir un atac de gelosia. Per cert: de les diferents impugnacions presentades davant el procés i desenvolupament de les eleccions queda la part més important per a saber si cal repetir el procés. És la millor resposta que li podem donar a l’inquiet responsable d’institucions i subdelegat de la Delegació de Lleida FCF, Conrad Porté – serà per càrrecs!- (no figura en la seva presentació de twitter). Un oblit, sens dubte.

El directiu ilerdenc va apel·lar a la imaginació ‘amable’ perquè es parlés de “la noticia del día” (divendres 1), és a dir, de les dues impugnacions no admeses pel TCE.

APERITIU DE LA GRAN IMPUGNACIÓ

Conrad Porté, inquiet responsable d'institucions i subdelegat de la Delegació de Lleida, demanava per xarxes que es parlés de la notícia del dia, dues impugnacions absurdes // FOTO: FCF
Conrad Porté, inquiet responsable d’institucions i subdelegat de la Delegació de Lleida, demanava per xarxes que es parlés de la notícia del dia, dues impugnacions absurdes // FOTO: FCF

El TCE va publicar divendres 1 les primeres resolucions i va obligar que la FCF publiqui aquestes resolucions.

  • La primera, sobre un recurs del candidat Isern, com a queixa sobre les paraules a Facebook d’un treballador de la FCF sobre la seva candidatura. El TCE no admet el recurs i diu que això no té res a veure amb les seves competències electorals i que haurien de reclamar a la justícia ordinària.
  • La segona, sobre els recursos dels candidats Isern i Talavera, demanant que poguessin observar els interventors la validació d’avals. El TCE diu que el recurs no té sentit ara, ja que els quatre precandidats van aconseguir els avals necessaris i es van poder presentar a les eleccions. Ara no té sentit resoldre sobre una cosa que no té cap influència en les votacions finals.
  • Doble ‘pal’ per als juristes dels aspirants que esperen el miracle del TCE. Ah, i absurda i ridícula reacció de la FCF a través dels seus mitjans oficials després de ser denegades dues peticions.