El futbol català té el que es mereix

Per una diferència de 26 vots – 396 adhesions sobre 1041 presents Joan Soteras repetirà mandat al capdavant de la presidència de la Federació Catalana. El poder s’ha imposat enfront d’Alex Talavera, Juanjo Isern i Pep Palacios que van sumar el 61,44%

Les eleccions a la FCF 2022 van mostrar que el pacte Talavera-Isern podria haver superat a Soteras // FOTO: FCF
Les eleccions a la FCF 2022 van mostrar que el pacte Talavera-Isern podria haver superat a Soteras // FOTO: FCF

@ManuelSeguraM

Joan Soteras podrà construir la seva Ciutat Esportiva per a la seva glòria en els pròxims quatre anys, ja que així ho han volgut els clubs catalans, primer, i els candidats Alex Talavera i Juanjo Isern, en segon lloc. El sabadellenc va sumar 396 vots, només 26 més que l’expresident de la UE Cornellà, encara que sempre es recordarà que l’egocentrisme va impedir una sonora derrota.

Talavera i Isern han aconseguit 608 vots i, encara que sigui una hipòtesi i així quedarà, si s’haguessin presentat junts el resultat podria haver estat molt diferent. Haver assolit que no hagin pactat un acord és el millor que ha ‘fet’ Soteras en els seus últims quatre anys. Algun dia explicarà l’expresident del CE Europa la raó/raons que li han portat a no acceptar ser company de viatge d’Alex.

ELECCIONS FCF 2022

PARTICIPACIÓ MASSIVA DEL FUTBOL CATALÀ

La part més positiva és, sens dubte, l’alta participació dels clubs (1041) encara que la FCF no ha facilitat els vots per delegació que s’han produït i que han necessitat les corresponents actes notarials. Segur que també es coneixeran detalls els pròxims dies.

El pèssim treball del Departament de premsa (no dels seus treballadors sinó del seu irresponsable trans-comunicador) ha fet que només se sabessin dades a les 14 h i a les 20 h. Res més. Fotos i fotos perquè queden retratats alguns protagonistes, però d’informació, com sempre, va brillar per la seva absència.

En resum: aconseguir 1.041 signatures sobre 1.220 clubs és un èxit sense precedent i això que el matí va començar amb denúncies des dels Terres de l’Ebre.