Talavera embogeix, Soteras emmudeix i Isern no pacta

Setmana de bogeria per a elegir al nou president de la FCF; aquest dimecres ha embogit Talavera mentre Soteras i Palacios estan desapareguts i Isern mostra les seves armes

Presentació d'Isern i el segu grup a Girona
Presentació d’Isern i el seu grup a Girona

@ManuelSeguraM

No hi ha sorpresa: com s’esperava, els tribunals i els advocats tindran la paraula per a poder elegir al pròxim president de la FCF. Aquest dimecres s’ha aclarit més el panorama perquè 10 directius d’Alex Talavera s’han afartat del seu estil i li han abandonat, és a dir, li deixen a les portes de ser no-admès com a candidat.

De quedar a 26 vots de la cadira, ara està a 24/48 hores de quedar-se a casa seva i, a més, ho ha fet amb mal estil. Incapaços d’unir forces amb Juanjo Isern, tornen a ensopegar per segona vegada en la mateixa pedra mentre el septuagenari maleeix i maleeix amb els seus.

ISERN I PALACIOS, A JUGAR!

Pendents de les resolucions de la junta electoral i del TCE, Joan Soteras tampoc sap si es podrà tornar a presentar perquè la seva supèrbia li va portar a fer veritables abusos en els seus últims 15 dies.

A més, el panorama s’aclareix una mica més amb aquest ensopec de Talavera que obre més el camí d’Isern. Després de la roda de premsa d’avui, a Girona, amb Antoni Escudero i els 10 exdirectius de Talavera, va arribar un comunicat que va mostrar una ràbia i una impotència indignes del futbol català. Una vegada més va tirar la pedra i va amagar la mà, ja que sempre parla (en els primers mesos després de les eleccions de maig no ho va fer) a mesures.

Si els terminis es compleixen, aquest pròxim dilluns 6 podria haver-hi novetats i tant Soteras com Talavera es podrien anar a descansar a casa seva.

És a dir, només quedarien Isern i Pep Palacios encara que el president de l’At.Sant Just ja va declarar a futbolcatalunya que no tornaria a presentar-se més i així evitar un nou ridícul. Ara, encara que hem intentat parlar una altra vegada amb ell, no ha contestat.

L’exvicepresident de la FCF, Jordi Terés, se suma a la llista d’Isern

NEGOCIACIONS GENEROSES

Algun dia se sabrà tot el procés d’aquesta segona part electoral que ha tornat a posar a la FCF més enllà del ridícul. Isern i Talavera no han pactat perquè no els ha donat la gana encara que l’expresident del Cornellà hauria d’explicar per què se li han anat 10 companys.

En les últimes hores s’han multiplicat les negociacions entre els dos bàndols, però ha pogut més l’amor propi que la realitat. De moment, aquest dimecres Talavera va abusar del mal gust mentre Isern es va oblidar fins del nom del rival.

FRASES PER A GUARDAR

ÀLEX TALAVERA

“Lamentablement, m’he trobat que les persones amb més experiència federativa han sigut les que menys han pensat en el bé del futbol català i sí en interessos personals que segurament mai s’han volgut donar a saber i que, fins ara, no m’havien transmès”.

“… una maniobra a traïció que no té res a veure amb el projecte de futur pels clubs catalans…Volien que accepti una nova proposta immoral a la que evidentment m’he negat”.

“Una proposta en forma de candidatura nova on l’objectiu deixaria de ser l’interès del futbol català i passaria a ser l’interès i protecció de persones amb motius evidentment ocults i amb un propòsit de polititzar la institució. I, sobretot, amb un president, Juanjo Isern, que seria flexible amb aquests interessos o simplement miraria cap a un altre costat

”NO participaré en cap tipus de xantatge o pressions per acceptar qualsevol proposta sospitosa de poder perjudicar als clubs, la institució i possiblement el seu patrimoni. Serem l’única candidatura amb un projecte innovador, honesta i que no té res a amagar davant els clubs catalans

JUANJO ISERN

“Volem dir als clubs que venim a ajudar amb grans propostes; aquest és un projecte de mà estesa”

“Avui incorporem qualitat i millorem les nostres delegacions al territori amb persones que compten amb el prestigi i el respecte per part dels clubs”.

“Volem treure de la Federació la gent que no respecta la democràcia”