Soteras desafia i passa del TCE

L’encara president de la FCF, que segueix de ronda pagada pel futbol català, repeteix que no s’ha comès ni una sola irregularitat electoral i amenaça d’allargar tots els litigis a càrrec dels clubs. Aquest dilluns, el Tribunal Català de l’Esport li ha tornat a humiliar

Una altra volta a Catalunya a càrrec del futbol català. Ara, Vallès Or. // FOTO: FCF
Una altra volta a Catalunya a càrrec del futbol català. Ara, Vallès Or. // FOTO: FCF

@ManuelSeguraM

Nova bufetada del Tribunal Català de l’Esport a l’encara president de la FCF, Joan Soteras ja que, mentre el septuagenari directiu es donava una tournée pel Vallès al costat d‘un grup de directius (6), el TCE li negava en TRES ocasions amb sonores ‘carícies’.

1- Negar la legitimació de la Junta Electoral de la FCF per a promoure la suspensió del procediment de recurs en tràmit

2. Rebutjar la suspensió del procediment de recurs en tràmit pretesa per la JE de la Federació.

3. Rebutjar la recusació dels membres i el Secretari del Tribunal Català de l’Esport instada per la JE de la FCF”.

VEURE RESOLUCIÓ davant la suspensió del procediment de recurs en tràmit pretesa per la
representació de Soteras Vigo

VEURE Denegació (1 i 2) la petició de la JE continguda en el seu escrit registrat el 17 d’octubre del 2022, d’ampliació del termini per fer al·legació

El Mollet i el seu president Jordi Candela li va obrir les portes del club // FOTO: FCF
El Mollet i el seu president Jordi Candela li va obrir les portes del club // FOTO: FCF

PENDENTS DEL TCE

Clar que aquesta avantsala de la decisió per part del Tribunal manté pendent al futbol català davant una possible repetició electoral, malgrat aixó, la situació no posa més vermell a Soteras. Caldrà esperar la sentència aquest octubre i el futur dels directius de la Catalana, ja que Soteras podria ser inhabilitat pel mateix Comitè després de les seves manifestacions.

D’altra banda, aquest dilluns, al costat de mitja dotzena dels seus ‘fidels’ es passejava per les instal·lacions de l‘Olímpic la Garriga, Granollers, Mollet i Bellavista Milà amb un discurs victimista i vell, però vehement.

Mentrestant, les xarxes socials de la FCF s’encarreguen de l’autopromoció del seu president a qui s’espera al Nàstic de Tarragona amb els braços oberts i, evidentment, amb pancartes doncs aquest passat cap de setmana al Nou Estadi reflectien clarament l’afecte que li envolta en els camps. En resum: Soteras, Tarragona no et vol” i “Soteras no ens representas” va ser el doble missatge.

El Nou Estadi de Tarragona ja li va dir a Soteras el que li havia de dir // FOTO: @semprenastic

El Nou Estadi de Tarragona ja li va dir a Soteras el que li havia de dir // FOTO: @semprenastic

ETERNITZAR ELS PROCESSOS

Un dels clubs visitats ha estat el Mollet i així resumia el seu president, Jordi Candela la visita del totpoderós i els seus 6 companys de viatge. “Tot ha estat molt cordial, a més diu que no creu que hi hagi eleccions i que, si el TCE impugna les eleccions, ells també impugnaran i pot durar ‘la tira'”.

Segons Candela “diu que ho ha fet tot bé, així que ja veurem el que diu la justícia, tot i que jo crec que si la justícia li diu que ho ha fet malament, no es podrà tornar a presentar, no?“. Molt bona pregunta que deixem a l’aire.