Sumarà el seu primer KO, a domicili, l’Olot a L’Hospitalet?

És l’únic equip que pot mostrar números gairebé perfectes lluny del seu Municipal, és més, la UE Olot de Pedro Dólera encara no ha estat derrotat a domicili. Ho farà a L’Hospitalet?

Emoció assegurada per a aquest pròxim diumenge entre CE L'Hospitalet i UE Olot // FOTO: Oscar Milla
Emoció assegurada per a aquest pròxim diumenge entre CE L’Hospitalet i UE Olot // FOTO: Oscar Milla

L’ascens en joc!. Aquest el titular del cartell de presentació del partit que ha mostrat el director de comunicació del CELH, Oscar Milla, per a la trobada estel·lar L’Hospitalet-Olot. Cert que encara quedaran 11 jornades per al final de la Lliga, però aquest diumenge es juguen moltíssim més que tres punts.

Amb la referència de l’1-0 per als volcànics en la primera volta i els 7 punts actuals de diferència favorables, tot sembla inclinar-se de costat visitant. Però… els de l’exgarrotxí Joan Sánchez només s’han deixat escapar 8 dels 33 punts jugats a casa seva.

SENTENCIARÀ L’OLOT LA LLIGA?

Haver marcat 18 gols (sobre un total de 38) i haver rebut només 3 (sobre 18) al seu Municipal és un altre detall favorable als locals (25 punts sobre 33). I no és poc. L’Hospi ve d’una ratxa de 9 sobre els últims 15 punts disputats, però la golejada a Mollerussa ha aixecat els ànims.

“Tots els partits valen 3 punts, però aquest partit sembla que valdran 6”, va afirmar el tècnic riberenc diumenge passat. Això significa que “caldrà preparar el partit contra l’Olot igual que els altres i, si podem guanyar per 2-0, millor”. Sánchez sap, com tothom, l’evident perquè situar-se a 4 punts és glòria, però quedar-se a 10 complicaria molt la realitat.

RESUM OLOT 1-0 L’H, PRIMERA VOLTA 2023-2024

INVICTES A DOMICILI

Per contra, la UEO, que arriba a L’Hospitalet, invicte a domicili (28/36 punts), assumeix el repte d’enfrontar-se a un rival que ha deixat escapar 8 punts.

El partit reuneix tots els ingredients que un es pugui imaginar i promet un pols espectacular. Disputades 23 jornades, el CELH suma un total d’11 porteries a zero mentre que la UEO ja en registra 14.

Segur que els números serveixen per a poc o res, però sempre ve de gust mirar-los abans de jugar-se aquest gran partit.

Segons Pedro Dólera, tècnic de l’Olot, “el diumenge vinent ja sé que tothom estarà al 200 per cent. Prepararem el pròxim partit a l’Hospitalet amb el màxim rigor i confiança. Hem de mirar endavant i patir amb tot el que queda”