Soteras vol substituir Rubiales (és broma?)

Ni és broma ni és una innocentada encara que també es pot interpretar com una altra fanfarronada absurda de Joan Soteras, com a ‘futur substitut’ de Luis Rubiales

Fa molt poc es 'menjava' a petons amb el seu amic Luis Rubiales; ara... // FOTO: RFEF
Fa molt poc es ‘menjava’ a petons amb el seu amic Luis Rubiales; ara… // FOTO: RFEF

@ManuelSeguraM

Encara que a més d’un dels actuals executius de la Federació Catalana els agradaria que pogués ser així, Joan Soteras va traient pit davant els seus afirmant que és una de les opcions a ser relleu de Luis Rubiales.

Ho diu amb la boca petita, ja que sap que el futbol espanyol està molt malament, i, particularment, la RFEF, i obrir la porta al septuagenari només pot implicar el caos definitiu. El seu llarg historial judicial i l’estat de guerra en el qual té immers al futbol català és suficient raó perquè qualsevol li pugui riure a la cara davant semblant fanfarronada. “O Pedro Rocha o jo” se li ha arribat a escoltar per a somriure interior i incredulitat de gairebé tots.

SOTERAS NO EMPASSA A TALAVERA

Hi ha un que ho veuria magníficament: el seu escuder Calle, ja que d’aquesta manera la porta de la FCF s’obriria definitivament per al mut Àlex Talavera. L’expresident del Cornellà continua alimentant les il·lusions dels seus amb el seu aterratge encara que la ‘moguda’ Rubiales/Soteras ha frenat la seva arribada.

Al dirigent septuagenari no li fa gaire gràcia la figura de Talavera per les seves crítiques passades // FOTO: FCF
Al dirigent septuagenari no li fa gaire gràcia la figura de Talavera per les seves crítiques passades // FOTO: FCF

La veritat és que el vocal (que no vicepresident) de l’Espanyola no empassa a un personatge que “només val per a revisar comptadors”. La frase també pertany a la màxima autoritat del nostre futbol català, ja que, difícilment, ningú podria ser tan original per a crear-la excepte el sabadellenc.

Així doncs, ja saben o Joan Soteras o el mateix cap visible actual de la RFEF, Pedro Rocha, però, atenció, que només és un comentari d’un president al qual el món polític li demana que deixi el càrrec.