Soteras: “Una paralització del futbol català seria molt greu”

El vicepresident de la Federació Catalana, Joan Soteras, que aquest passat dimarts es va reunir amb diversos clubs afectats i no-afectats per les Inspeccions de Seguretat Social, no creu que aquest proper mes de setembre el futbol català es paralitzi com a mesura de protesta

Soteras està molt preocupat per les Inspeccions de la Seguretat Social // FOTO: ara.cat
Soteras està molt preocupat per les Inspeccions de la Seguretat Social // FOTO: ara.cat

Soteras, que gaudeix d’un estiu atípic ja que portava bastants anys ocupat amb la pretemporada del CE Sabadell, va poder escoltar l’opinió d’alguns (pocs) clubs que van acudir aquest passat dimarts al carrer Sicília. Es nota que estem a l’agost i, pel que sembla, hi ha coses més importants. Malgrat la calor van acudir a la trucada del president de la FCF, Andreu Subies, entitats com el Santboià, el Prat, el Mollerussa i l’EF Empordà.

“Tot està igual”, va declarar Soteras a Futbolcatalunya. “Ens remetem al document únic que es va enviar a Madrid i de la resposta del qual estem tots pendents. L’últim que sabem i sabíem és que existia una moratòria fins al 30 de setembre”, va afegir el vicepresident de la Catalana, qui va tornar a remetre a “el que s’ha dit pel president Subies a l’Assemblea de la FCF. Nosaltres estarem sempre al costat dels clubs”.

Soteras entén que “la preocupació dels clubs hagi baixat en intensitat” ja que “si repassem als afectats, alguns tenen l’assumpte en el jutjat mentre uns altres estan pendents de tancar els expedients. En quant a la resta l’únic camí que hi ha és el diàleg”. Aquesta és la única sortida que planteja l’ex president arlequinat ja que “una paralització del futbol català seria molt greu”. És més, “no crec que s’arribi a donar. Almenys això és el que a mi m’arriba. Ara toca esperar a setembre i a escoltar als clubs en aquesta assemblea extraordinària”.

MANUEL SEGURA
msegura@futbolcatalunya.com