Soteras ja pensa en la llotja de Qatar

L’encara president de la FCF segueix instal·lat en l’antologia del disbarat mentre es consumeixen els terminis de les al·legacions corresponents a la impugnació de les últimes eleccions. La seva ‘bogeria’ ja arriba al Tribunal Català de l’Esport

L'última de Soteras: dubte sobre la independència del TCE // FOTO: FCF
L’última de Soteras: dubte sobre la independència del TCE // FOTO: FCF

@ManuelSeguraM

Soteras nota fa temps que les múltiples irregularitats de la seva gestió al capdavant de la FCF li costaran el lloc. La seva posició dictatorial, absurda, i capritxosa li té instal·lat als jutjats i veu fantasmes a tot arreu; uns al seu costat (molts), uns altres en els tribunals. Això ha disparat la seva antologia del disbarat i ha sobrepassat el límit de qualsevol conjectura.

Anem a pams, ja que els seus ideòlegs populistes, el seu imputat empleat, el seu trans-comunicador, la seva cort de directius servils i el seu egocentrisme li col·loquen prop de l’abisme.

SOTERAS CONTRA EL TCE

Si volen escoltar la veu d’aquest salvador de la pàtria, entrin al Podcast del TOT COSTA de Catalunya Ràdio d’aquest passat dimarts 11, després de la junta directiva. Només 4 preguntes llancen al septuagenari directiu a un discurs impropi de la seva responsabilitat.

Molta feina per al Tribunal Català de l'Esport TCE //  FOTO: ARXIU
Molta feina per al Tribunal Català de l’Esport TCE // FOTO: ARXIU

Li pregunten per què s’ajorna el Catalunya-Veneçuela femení. Resposta: “Estem a les mans d’un tribunal que ingereix dins de la mateixa federació en tems no esportius i, per tant, nosaltres no podem deixar la federació en mans d’aquest mateix tribunal…. I, podem estar immersos en unes eleccions, i crec que partit i eleccions, tot alhora, no pot ser”.

Intentar sembrar dubtes sobre aquests advocats és també fer-ho contra aquells organismes que els nomenen. És a dir, dubtar sobre la independència del TCE és fer-ho també de la SGE, UFEC, Col·legis d’Advocats de Catalunya i Col·legi de Professionals de l’Educació Física COPLEFC. Clar que a Soteras li importa molt poc.

SELECCIÓ CATALANA FEMENINA

La veritat és que Catalunya no jugarà contra Veneçuela perquè el vicepresident de la RFEF s’ha tornat a agenollar davant Luis Rubiales. Com és possible que juguin aquestes 15 que s’han negat a fer-ho amb la Roja? Ja tenen la resposta encara que el sabadellenc es fica en ‘jardins’ absurds en apuntar que “el mal aspecte que fan les graderies ens ha passat una vegada, però no vull que me’n passi dos”.

S’oblida d’afegir que va ser ell qui va organitzar el Catalunya-Jamaica a Montilivi el 24 de maig, l’endemà passat de sortir irregularment? escollit.

L'exjugadora i directiva de la Federació, Laura Ràfols, ha d'estar al·lucinada // FOTO: FCF

L’exjugadora i directiva de la Federació, Laura Ràfols, ha d’estar al·lucinada // FOTO: FCF

QUE CANVIÏN EL TCE

Però la ‘ximpleria’ del màxim dirigent federatiu va a més. Mentre insisteix als seus que ell estarà “Sí o Sí” a Qatar al costat de la seva esposa durant 10 dies perquè és un home-Rubiales (decideixi el que decideixi el TCE), va mostrar, una altra vegada, el seu etern esperit democràtic.

“Hem demanat, com jo crec que és el que només podem fer, … que per vetllar per la imparcialitat d’aquest tribunal, si pot ser que ens ho canviïn. I que continuïn jutjant el que s’hagi de jutjar, però nosaltres no podem estar en mans d’un tribunal que s’està demostrant clarament que ha tingut ingerències clares per part d’algun candidat”, va dir.

El pitjor de tot és que es creu el seu discurs, ja que ningú en la junta s’atreveix a obrir la boca davant seu. El seu director disposa, els seus directius callen i cobren comissions i Soteras s’autoproveeix.

Per cert: en la junta del passat dimarts van faltar 4 directius (2 de les 4 dones, una va ser la responsable del futbol femení- encara que ningú va mostrar una sola discrepància.

No va estar ni se sap res de Rossend Abella, el responsable del Barcelonès qui se’n va anar dies enrere i encara no ha lliurat la seva carta de dimissió. O està en algun calaix?

Una altra curiositat: diuen que fa poc se la va jugar l’actual vicepresident Miquel Sellarès en retreure el seu CV al director Calle. L’amistat personal amb Soteras va impedir que ho fessin fora de la FCF. Segur que tot es sabrà.

AL·LEGACIONS I…

Mentrestant, aquest dimarts 18 finalitza el termini d’alegacions a la impugnació de l’Assemblea de Blanes. En teoria, el mut Àlex Talavera ha de signar i el Tribunal Català de l’Esport que pren nota de tot, ja podrà sentenciar.

Dubtar sobre la independència dels jutges és tan absurd i maquiavèl·lic com muntar tot aquest esperpent sobre la base de diversos watsaps del tercer candidat.