Soteras i Piñol s’obliden de la vergonya d’Alcanar

El CD Alcanar viu les seves hores més decisives després d’haver sobreviscut a les greus inundacions de l’agost passat del 2021. Les promeses de Soteras, Piñol i la FCF, com les de l’Ajuntament, s’han oblidat i l’entitat camina sense rumb

Tots surten 'retratats': Soteras, Piñol, l'alcalde Alcanar.... // FOTO: FCF
Tots surten ‘retratats’: Soteras, Piñol, l’alcalde Alcanar…. // FOTO: FCF

@ManuelSeguraM

Ni directiva, ni equip ni present ni futur i això que el CD Alcanar és una entitat centenària, però els del Montsià no saben cap a on van. Després de sofrir greus desperfectes l’agost passat en tota la seva infraestructura, les promeses de Soteras i la FCF, així com les del mateix Ajuntament, han quedat en res.

Des del setembre passat ja denunciàvem una situació que només ha fet que agreujar-se perquè FCF i Ajuntament passen de tot. Ho diu el ja expresident Miquel Agustí Fiblà, un directiu que sempre dóna la cara. Les fotografies del nostre company Jordi Mèlich aquest passat diumenge tornaven a posar al club en primer pla.

ALCANAR ES VA OBLIDAR

Fiblà recorda que “Miquel Piñol “em va demanar el vot fa pocs mesos… bé.. no vull parlar d’aquest personal”. Només recordar a aquest representant FCF i a Soteras li produeix malestar així com parlar “de l’alcalde perquè no m’ha dit res més; Soteras?, només el vaig veure quan va venir a la visita i després en la propaganda de les eleccions”.

Les paraules del delegat de les Terres de l’Ebre són inoblidables. “No et preocupis -em va dir- aquí estem per al que faci falta, però ens hauries de votar. Era maig abans del 22, abans de la votació i des d’aquest dia ja no m’han anomenat més. Van guanyar les eleccions i Viva Zapata! Em vaig sentir desplaçat totalment”, argumenta.

DIFÍCIL INCÒGNITA

La realitat és que “a l’Alcanar no hi ha ningú, devem diners a entrenadors i a la Federació perquè fa uns mesos que dimitim i no sé res ni de Piñol ni de la FCF. Ho he denunciat en diverses ocasions i ningú ha anomenat ni dit res. Estem en Quarta Catalana

El delegat de les Terres de l'Ebre, Miquel Piñol, va prometre ajuda si l'Alcanar donava el vot a Soteras però.... // FOTO: FCF
El delegat de les Terres de l’Ebre, Miquel Piñol, va prometre ajuda si l’Alcanar donava el vot a Soteras però…. // FOTO: FCF

Per cert, l’ajuda de Soteras, que va perdre el cul per fer-se la foto al costat de l’alcalde Joan Roig, a la seva visita al CEM de la Fanecada el 20 de setembre, qual Ministre d’èpoques pretèrites, ha brillat per la seva deixadesa. “Ens van donar tres pilotes i una caixa de samarretes i dessuadores de la selecció de fa molts anys. El que els sobrava feia 20 anys ho van enviar per a Alcanar”.

OBLIT DE L’AJUNTAMENT

Fiblà suposa que Piñol “evidentment ja sabrà que he dimitit així com tota la directiva perquè no es pot aguantar”. Aquesta queixa és extensiva a un Consistori que “tampoc ens ha pagat la subvenció del 2021 (8000 euros) i tot això ens repercuteix; li ho he dit a l’alcalde perquè, una vegada hem pagat tot el deute, no ens abona la subvenció perquè no li surt del nas. Molt malament!”

Amb un ampli historial a la seva esquena perquè “vaig ser durant 20 anys Regidor del Ayuntament i vuit vaig estar al capdavant del Departament d’Esports“, Fiblà destaca haver “inscrit al club” alhora que, com va dir a l’Assemblea del club de juny “sempre ajudaré”.