Soteras es torna a lluir per a glòria del futbol català

El nou ridícul de Joan Soteras amb la samarreta de cinc ratlles per a les seleccions i la marxa enrere sobre la seva actitud xulesca cap al Govern mostra un altre episodi penós de l’encara president de la Federació Catalana

Nova samarreta per a les seleccions catalanes de futbol amb 5 barres i no quatre per capritx de la Federació // FOTO: FCF
Nova samarreta per a les seleccions catalanes de futbol amb 5 barres i no quatre per capritx de la Federació // FOTO: FCF

@ManuelSeguraM

Nou ‘pessebre’ d’autopromoció de Joan Soteras, president de la FCF, amb l’excusa de presentar el curs 2023-2024. Amb la presència de només certs mitjans, el septuagenari directiu ha donat una classe de no dir res i de por davant el desig del Govern que se’n vagi.

Això sí: va aprofitar per a dir que era “president de l’Econòmica de la RFEF” i per a reiterar la seva crítica cap al seu examic Luis Rubiales (ara no aplaudeix). “No parem de treballar i tenim cada vegada una FCF millor”, va afegir”.

EL QUÈ T’HI JUGUES ESPANTA SOTERAS

Quan el programa ‘Què T’hi jugues’ (SER) li va estrènyer una mica, va començar a fer mala olor. Va ser escoltar Enríquez Negreira i “no saber res. No tinc ni idea del que han fet”. Va ser escoltar Barça i Negreira i declarar que “estem fent un gra massa”. No va comentar res sobre les factures pagades per ell mateix a Negreira i fill. D’això, millor no parlar (ara com ara).

Per cert: “No vull parlar del Govern, té feines més importants que parlar de mi, no tinc res a dir”.

UNA SAMARRETA AMB CINC BARRES

Un altre detall per a emmarcar i passar a la història el va protagonitzar amb la presentació de la nova samarreta per a les seleccions. No hi ha partits, però sí que hi ha samarretes amb 5 barres i no 4; així ho va decidir el cap, l’escuder i tota la junta. Aquest ‘marró’ s’ho han de menjar tots perquè tots ho van aprovar en reunió directiva.

Gerard 'Poncio' Esteva (UFEC) no es va voler perdre el 'pessebre' d'autopromoció del seu amic Soteras // FOTO: FCF
Gerard ‘Poncio’ Esteva (UFEC) no es va voler perdre el ‘pessebre’ d’autopromoció del seu amic Soteras // FOTO: FCF

La nova elàstica, diu, manté “un estil clàssic amb l’essència de la quadribarrada”. I s’han quedat tan amples.

UNA LLIGA ELIT SENSE PATROCINADOR

Per cert: hi havia un cert interès per saber si s’anava a descobrir, davant la presència del violinista i president de la UFEC, Gerard ‘Poncio’ Esteva, del patrocinador de la Lliga Elit. Tot va quedar en el pou de les il·lusions.

Ni va haver-hi espònsor ni va haver-hi explicacions sobre els 15.000€ que el futbol català paga a la Xarxa per les seves retransmissions televisives del dissabte.