Sorteig i premis per a la promoció de Segona

Aquest dijous s’efectuarà el sorteig de la 1a eliminatòria dels play-off d’ascens a Segona A amb triple participació catalana: Barcelona B, Sabadell i Cornellà. En joc, un ascens i més de 30.000 euros per a cadascun

promoció, RFEF, Segona B
Aquest dijous, sorteig de promoció a Las Rozas // FOTO: RFEF

Puerto Banús (Marbella) acull aquest dijous (20 hores) el sorteig de la 1a eliminatòria dels play-off d’ascens a Segona A a jugar-se els dies 18/19 de juliol en cinc seus (Algeciras, Marbella, Ciutat de Màlaga, Marbella Center i La Rosaleda). Aquesta promoció especial es disputarà a partit únic i en horaris encara indeterminats (apunten a 20 hores i 22 hores)

Altres incògnites que es resoldran en els pròxims dies seran la presència de públic a les graderies i la participació dels futbolistes no-professionals en la competició.

Rebaixa económica

Aquesta fase especial de la temporada suposarà una injecció interessant per als 16 participants que vénen de rebre uns 52.000 euros el curs passat. Per a aquest 2020, l’import, segons va comunicar als interessats, serà menor perquè es partirà de 26.250 euros més drets de publicitat, és a dir, un final pròxim als 30/35.000 euros.

Ascens a Segona B

UE Cornellà, promoció
Els verds ja somien amb Segona // FOTO: UE Cornellà

Quant als participants de la promoció d’ascens a segona B, res se sap. Silenci total per part de l’Espanyola que prefereix anar pas a pas; ni se sap quan serà el sorteig ni quant li correspondrà als interessats. És més, ara com ara només se’ls ha dit que els ‘regalarà’ dos ‘banners’ publicitaris durant la retransmissió dels partits pel canal de Footters, únic mig televisiu on, ara com ara, es podrà seguir aquesta competició que manté els mateixos interrogants (públic) que els de categoria superior.

Segons l’RFEF, l’import a percebre anirà inclòs en l’últim termini del programa ‘Impuls 23’. Bé, ha transcendit que el partit final, que donarà la plaça d’ascens (poden ser dos es jugarà el dissabte 25.