Sergi Arranz mossegarà gols al Sant Andreu

Ser Pitxitxi de la categoria i una de les claus de l’ascens no és suficient per a la directiva de la UE Olot perquè ha decidit no continuar comptant amb Sergi Arranz i, hores després d’aterrar de Miami, ja ha signat per la UE Sant Andreu

Sergi Arranz no ha donat temps a les especulacions. D'Olot al Narcís Sala // FOTO: UE Sant Andreu

Sergi Arranz no ha donat temps a les especulacions. D’Olot al Narcís Sala // FOTO: UE Sant Andreu

@ManuelSeguraM

Dimecres 22 amb sorpresa per al futbol català en confirmar la UE Olot que el club “no compta amb el figuerenc Sergi Arranz per al pròxim curs”. A aquest fred text se li afegeix l’habitual “agraïts pel rendiment ofensiu del pistoler (20 gols). Molta sort”. Això ha acabat, com avancem fa 18 dies amb el davanter com a nou jugador quadribarrat.

El caràcter de sorpresa arriba per aquest comiat oficial dels volcànics a una de les grans peces d’un ascens somiat. Pendent de si el futbolista podria combinar la seva activitat professional amb la futbolística, la veritat és que no hi ha hagut ni ocasió per a aquest diàleg.

SERGI ARRANZ NO PARLA

En resum: mentre el club s’ha limitat a comunicar la seva decisió a través de tres línies de manual, el futbolista va ser directe. Va aterrar des de Miami (comiat de solter), va contactar amb el seu representant i van tancar l’acord amb Molist i el president Manuel Camino.

La veritat és que no hi ha hagut acord ni desacord, el pitjor és que no hi ha hagut diàleg. Així i tot, Arranz va jugar del final de Lliga i fins i tot va marcar en el primer dels partits de play-off d’ascens enfront de la UESA i ara se li presenten multitud d’oportunitats.

El davanter figuerenc sempre ha estat aliat al gol // INFO. Futbolcatalunya
El davanter figuerenc sempre ha estat aliat al gol // INFO. Futbolcatalunya

GRAN AMIC D’ALBERT CARBÓ

Arranz va signar per l’Olot pel projecte il·lusionant que li va presentar el tècnic figuerenc, Albert Carbó. A només 1 punt del líder encara que amb 2 partits menys, es va produïr la destitució “per a crear un efecte revulsiu que permeti continuar buscant l’ascens de categoria”.

L'amistat entre el. exentrenadorAlbert Carbó i el figuerenc Arranz és coneguda // FOTO: UE Olot
L’amistat entre l’exentrenador Albert Carbó i el figuerenc Arranz és coneguda per tothom // FOTO: UE Olot

Els seus últims vuit partits, amb 3 triomfs, 1 empat i 4 derrotes, van decidir a Joan Agustí, president de la UEO, i a la seva junta a fer el pas.

Després va arribar Manix Mandiola i les discrepàncies amb Carbó per la liquidació del seu contracte. Sense confirmar des d’aquesta Redacció si ha arribat a cobrar la part corresponent d’aquest ascens, l’Olot treballa el seu futur sense Kilian, Ferrón, Ferri López i, ara, Arranz; l’últim que es va saber de Carbó va ser el seu twitt de comiat un llunyà 29 de març.

D’altra banda, ja han aterrat a la Garrotxa 4 futbolistes (Veure MERCAT) més els juvenils Terma i Forés.

MOLIST JA TÉ LA SEVA ESTRELLA

El dia ha estat viscut amb màxima intensitat per part d’Arranz, ja que, després de sortir de la clínica d’odontologia, ha precipitat tots els esdeveniments. La nota que va sortir d’Olot al matí no li va caure molt bé i volia tancar capítols i començar un nou en el Narcís Sala. Onzè fitxatge de l’equip de Xavi Molist que es compromet per un curs