Sis camps tancats per als visitants

Sis camps de futbol, entre Segona B, Tercera i els dos grups de Primera Catalana, segueixen amb el seu caseller a zero. Cap visitant ha guanyat encara en el ‘Johan Cruyff’, ‘Camilo Cano’, Xevi Ramon, Riudarenes, La Guineueta i Joan Baptista Milà

Xevi Ramon, Vilassar
Municipal Xevi Ramon/FOTO: Premià Notícies

Els estadis de ‘Johan Cruyff’ (Barcelona B), ‘Camilo Cano’ (La Nucia), Xevi Ramon (Vilassar Mar), Riudarenes (Girona B), La Guineueta (EE Guineueta) i Joan Baptista Milà (Santboià) són els únics 6 equips que van des de la Segona B a Primera Catalana (els dos grups), passant per Tercera, que encara continuen invictes.

Amb 12 i 11 partits jugats a casa seva els dos equips de Segona B, 10 en Tercera i 9 (8 els de la Guineueta) en Primera Catalana, el repte que se’ls planteja a tots els protagonistes és més que interessant encara que al final pot resultar una simple anècdota. Barça B i La Nucia tornen a jugar en els seus camps aquest cap de setmana, igual que Vilassar i Girona B mentre que l‘Escola Esportiva es desplaça a Vic i el Santboià a Vilanova.