Singuerlín i Turó Peira, per totes

Son dos exemples entre els 146 equips de Segona Catalana: Singuerlín i Turó Peira ja estan preparats per a una nova temporada a partir d’octubre

El Singuerlín sortirà amb tota la il·lusió en el grup 5 de segona catalana // FOTO: Eduardo Berzosa
El Singuerlín sortirà amb tota la il·lusió en el grup 5 de segona catalana // FOTO: Eduardo Berzosa

EDUARDO BERZOSA

@EduardoBerzosa2

Singuerlín i Turó Peira començaran a jugar competició oficial aquest pròxim mes d’octubre pel qual, lògicament, ja han començat amb la seva pretemporada, llarga pretemporada donat el calendari que ha marcat aquest curs l’FCF.

Aquesta és l’opinió de dos dels seus protagonistes, un futbolista (Dani Santos, Singuerlín) i un entrenador (Manu Gracia, Turó Peira)

Els dos conjunts surten amb totes les il·lusions per a aquesta temporada 2021-2022 encara que el grup V de Segona Catalana es presenta com un dels més equilibrats de cara a aquest exercici. Uns i altres ja saben que només puja un equip a Primera Catalana al costat del millor dels segons classificats mentre baixen els quatre últims.

SINGUERLÍN: DANI SANTOS, IL·LUSIONAT

El badaloní Daniel Rodríguez Santos (5-8-1990), que va passar per Barça, Sant Gabriel, Llefià, Mollet i, ara, Singuerlin, ja està preparat. “El nostre grup és el de tota la vida de Barcelona, un grup complicat amb camps difícils; tant de bo la COVID ens deixi jugar enguany”.

El soci número 1 del Singuerlín posa amb tot el seu orgull al costat de Dani Santos i el seu germà // FOTO. E.B.

El soci número 1 del Singuerlín posa amb tot el seu orgull al costat de Dani Santos i el seu germà // FOTO. E.B.

L’objectiu passa per “mantenir la categoria i afermar-nos a la segona catalana enfront de rivals favorits com “Sant Joan Montcada, Europa B, Premià i Molletense“. Quan se li pregunta per futbolistes, en particular, Dani destaca a tots: “hi ha molt bons jugadors, la veritat, gent que ha jugat en tercera divisió i categories més altes”.

El colomenc agraeix “a la Junta el seu interès, no tenim queixa cap i dels nostres aficionats… què puc dir, doncs que estem encantats que vengen a tots els camps. Tenim una afició de 10”.

Fa pocs dies destaquem la presència de l’avi de la família i soci número 1 de l’equip colomenc i Dani s’enorgulleix en nomenar-lo perquè “és un home que porta tota la vida lluitant pel club i la veritat que suposa un plus de motivació”.

TURÓ DE LA PEIRA: MANU, MÉS DIRECTE

“A priori serà una lliga molt dura, pel nivell de les plantilles i d’equips històrics que formen el grup” assenyala l’entrenador del Turó de la Peira, Manu Gracia, doncs, possiblement, “aquest grup 2cat5 és un dels més exigents en aquests últims deu anys”.

Així veu la temporada l'entrenador del Turó Peira, Manu Gracia // FOTO: E.B.

Així veu la temporada l’entrenador del Turó Peira, Manu Gracia // FOTO: E.B.

El màxim responsable del conjunt barceloní demana atenció per a futbolistes com ” Villegas, Bauli, Josué Fernández , Jonathan Paredes, o David Valverde “Peli” i Hector Tejera”.

A aquesta llista afegeix a uns altres com Silver (Canyelles), Eric Zárate, Dani Moreno o Albert Jimenez i Romero (Masnou). I, per descomptat, un ‘clàssic’ Baby (Gramenet).