Setze equips participen aquest dissabte al MIC Integra

La fase de grups i les semifinals de la Mediterranean Internacional Cup es jugaran aquest dissabte al matí a Vidreres i la final a l’estadi de Palamós, a la tarda

Dos equips del MIC Integra se saluden en l’edició del 2013 MIC/Adrià Fontanet

Un total de setze equips participaran demà al MIC Integra, la competició més social del torneig de base Mediterranean Internacional Cup que s’està disputant aquests dies a la Costa Brava. La categoria MIC Integra està dirigida a centres d’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual i en aquesta 15a edició del torneig ha reunit setze equips de diferents localitats catalanes, quatre més que l’any passat.

Els participants formaran quatre grups de quatre equips que disputaran la fase classificatòria demà dissabte a Vidreres al llarg del matí. El primer classificat de cada grup passarà a les semifinals, que es disputaran també a Vidreres a 2/4 de 2 h. Els guanyadors optaran al títol a la tarda a l’estadi de Palamós (17.30 h.), després d’una desfilada de tots els participants.

Els equips que jugaran el MIC Integra són JE Banyoles A, CA la Garrotxa Equip Blau, Penya Especial FC Barcelona i CE Ziga Zaga (grup A); CA la Garrotxa Equip Verd, JE Banyoles B, Fundació Vimar Baix Empordà i CFS Ciutat de Mataró (grup B); Figueres Units A, Fundació Aspros, Equip Map Negre i CF Ramon Noguera (grup C); i Figueres Units B, Equip MAP Blau, Club CAR AEC Manlleu i Fundació Astres (grup D). Us enviem adjunt el calendari de partits.

La categoria MIC Integra està apadrinada per Gerard Piqué, que va rebre a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí a Jordi Torres, un jardiner de la Fundació Ramon Noguera que ja ha participat a les dues edicions anteriors d’aquesta competició i que aquest any ho tornarà a fer. La trobada es pot veure en un dels vídeos promocionals del MIC’15.

Vídeo promocional de MIC Integra amb Gerard Piqué